Oksana-Agnė parašė:
receptai pyrago obuoliu, zuvies ir makaronu apkepo va tiek buvo tik instrukcijos knygoj daugiau niekomes ja laimejom is teleloto ta krosnele
![]()
mes taip pat is teleloto laimejom pries 2 metus
Oksana-Agnė parašė:
receptai pyrago obuoliu, zuvies ir makaronu apkepo va tiek buvo tik instrukcijos knygoj daugiau niekomes ja laimejom is teleloto ta krosnele
![]()
mes taip pat is teleloto laimejom pries 2 metus
airvir parašė:
mes taip pat is teleloto laimejom pries 2 metus![]()
geras daigtas tik reik imokti isnaudoti visas jos galimybes
slauneles nuostabios buvo ir kepe 45min o dukofkei pus antros val kepa ir buna riebios labai o cia grazios apskrudusios ir pan
sekanti meginsiu kepti sonkauliukus su darzovem kokiom
as.juste parašė:
www.infomazeikiai.lt/index.php/mazeikiu-naujienos/idomu-ir-naudinga/10754-raganu-kepsnys
o sitam apkepui dregmes netruksta?juk nera jokio uzpilo...
Nataliukas25 parašė:
o sitam apkepui dregmes netruksta?juk nera jokio uzpilo...![]()
![]()
uoj tikrai ne,as tai dar ant farso dejau pomidoru trintu savo sultyse,ir majonezo biske, ziauriai skaniai gavosi,jau vien nuo bulviu dregme yra.
Nataliukas25 parašė:
o sitam apkepui dregmes netruksta?juk nera jokio uzpilo...![]()
![]()
farsas irgi kepamas savo skysti isleidzia, nezinau kaip paaiskint.
Jeigu ipilsit dar kokio aliejaus ar sviestuko idesit, bus per riebu.
Algimante parašė:
uoj tikrai ne,as tai dar ant farso dejau pomidoru trintu savo sultyse,ir majonezo biske, ziauriai skaniai gavosi,jau vien nuo bulviu dregme yra.
tiksliai siandien dar nupirkau smulkintu pomidoru savo sultyse, tai manau super tiks...
dovilose parašė:
ir aš bandžiau pagal šitąskanios tikrai, tik man ilgiau kepe negu 15 min, apie 25 min.
O man atvirkščiai 15min per daug buvo
būtų užtekę kept 10min ;)
piktzoliukas parašė:
o man kaip keista, mieles ir kepimo milteliai, pirma karta matau toki derinidejai kepimo miltelius kaip parasyta?
Dėjau kaip parašyta, tik mielias naudojau sausas
super tešla, ir išties pirmąkart mačiau kad tešla kiltų šaldytuve
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai