nematomaaa parašė:
Sveiki, kilo klausimas, ar nuo tų sumų kur atsiuntė Sodra sprendimą skirti vaiko priežiūros išmoka dar nuskaičiuos kažkokius procentus ar jau gausiu tokias sumas ko…
Nuskaičiuos 21proc
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįnematomaaa parašė:
Sveiki, kilo klausimas, ar nuo tų sumų kur atsiuntė Sodra sprendimą skirti vaiko priežiūros išmoka dar nuskaičiuos kažkokius procentus ar jau gausiu tokias sumas ko…
Nuskaičiuos 21proc
Sveikos, į NGA išeisiu 2025-03-01, NGA baigsis 2025-07-05 metų liepą. Po NGA, nuo 2025-07-05 eisiu į VPA. Pajamos VPA išmokai skaičiuosis nuo 2024-06-01 iki 2025-05-31. Ar į pajamas bus įtraukiama visa NGA suma, nes visa suma bus gauta kovo mėnesį ar vis dėl to tik suma už dienas nuo 2025-03-01 iki 2025-05-31?🤔
aushry29 parašė:
Sveikos, į NGA išeisiu 2025-03-01, NGA baigsis 2025-07-05 metų liepą. Po NGA, nuo 2025-07-05 eisiu į VPA. Pajamos VPA išmokai skaičiuosis nuo 2024-06-01 iki 2025-05…
Ne visa. Nes menuo iki VPA neieina.
Labas vakaras, biski esu pasimetus, tai ateinu su mazu pasiklausimu, pas mus vyras buvo vpa iki vaikui sukaks 18 men., (dabar maziui 16 men ir 2 savaites) ir as kazkaip galvojau kad neimsiu savo 2 neperleidziamu, nes galvojau kad stazo neturiu (pasirodo turiu😀😀), tai esme, kad musu vaikui spalio 26 suejo 16 men ir jau vyras gavo laiska is sodros, kaip ir kiekviena menesi, kur parasyta kokia ismoka skiriama, tai ten matosi, kad tik iki spalio 26 paskaiciuota ir esme, kad ne visas menuo, o iki kol vaikui suejo grynai 16 men., bet apie ka klausimas mano, as tik siandien pasitikrinau, kad as turiu stazo ir galiu gauti ta ismoka, tai ar ne per velu kreiptis i sodra (man rasyti prasyma gauti ismoka), o vyrui rasyti prasyma, kad nutraukt ismoku gavima, ane? ir aisku jis turi grizt i darba, bet klausimas kada?
chaotiskai parasiau, bet zodziu galiu pildyti ta prasyma, nieko tokio, kad nepildziau iskart kai vaikui suejo tie 16 men.? nes vyrui vpa iki gruodzio 26 d (kol sueina tie 18 men.)
dekoju!!!
miast parašė:
Labas vakaras, biski esu pasimetus, tai ateinu su mazu pasiklausimu, pas mus vyras buvo vpa iki vaikui sukaks 18 men., (dabar maziui 16 men ir 2 savaites) ir as kaz…
Bandykite pildyti atbuline data, jei netyčia atbuline data neleistų, iškart paskambins iš sodros ir pasakys. Tokiu atveju užpildysite nuo šios dienos.
miast parašė:
Labas vakaras, biski esu pasimetus, tai ateinu su mazu pasiklausimu, pas mus vyras buvo vpa iki vaikui sukaks 18 men., (dabar maziui 16 men ir 2 savaites) ir as kaz…
Pildot prasyma, skirs ismoka, jeigu turit reikiamo stazo.
Bet ziurint dar kodel galvojot, kad neturit?
Jolanta-K@J mama parašė:
Pildot prasyma, skirs ismoka, jeigu turit reikiamo stazo.
Bet ziurint dar kodel galvojot, kad neturit?
Maniau, kad skaiciuojasi 12 men per 24 men nuo tada, kada imu ta ismoka, o pasirodo, kad skaiciuojasi iki tos dienos, kada vaikelis gimsta, o jis gime pries 1.5 metu, o ziurint nuo tos datos atgal 24 men tai turiu staza.
Pabandysiu pildyt.
miast parašė:
Maniau, kad skaiciuojasi 12 men per 24 men nuo tada, kada imu ta ismoka, o pasirodo, kad skaiciuojasi iki tos dienos, kada vaikelis gimsta, o jis gime pries 1.5 met…
Na vaiko auginimas ieina i staza tik nedarbo draudimo ismokai ir pensijai (jeigu pries tai nebuvo stazo ir ismoka nepriklause), tai stazo neturit ir dabar.
P.S Nebent ne taip supratau, ir stazo turejot motinystes ismokai pries einant i dekreta ir vaiko prieziuros ismokai.
Jolanta-K@J mama parašė:
Na vaiko auginimas ieina i staza tik nedarbo draudimo ismokai ir pensijai (jeigu pries tai nebuvo stazo ir ismoka nepriklause), tai stazo neturit ir dabar.
Taip, buciau galejusi eiti i VPA as, turejau staza, bet ejo vyras, del stazo viskas ok, sodroj susiformavau elektronine pazyma kur viskas aisku, kad stazas yra 👌🏽
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai