Mamyt3 parašė:
Prieš du metus kažkur it man taip buvo aš nei dviejų šimtų eurų negaudavau, bet kai kilo minimali iki 309 tai ir man pakilo tada. Įdomu kaip dabar bus. Laikau 🤞 kad…
Tai kad jau vasari gautumete pakelta, jeigu kiltu visiems.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįMamyt3 parašė:
Prieš du metus kažkur it man taip buvo aš nei dviejų šimtų eurų negaudavau, bet kai kilo minimali iki 309 tai ir man pakilo tada. Įdomu kaip dabar bus. Laikau 🤞 kad…
Jolanta-K@J mama parašė:
Jei kyla nuo vasario, tai kovo 15 gausim už jį. Tada ir pažiūrėsim 🙄 būčiau nieko prieš, bet jei atvirai nesitikiu.
Cavy parašė:
Jei kyla nuo vasario, tai kovo 15 gausim už jį. Tada ir pažiūrėsim 🙄 būčiau nieko prieš, bet jei atvirai nesitikiu.
"Taigi, jei žmogus įgis teisę į motinystės, tėvystės arba vaiko priežiūros išmoką iki šių metų sausio 31 d., minimali šių išmokų riba bus 440 eurų, o jei vasarį arba kovą – minimali išmoka sieks 560 eurų."
Jolanta-K@J mama parašė:
"Taigi, jei žmogus įgis teisę į motinystės, tėvystės arba vaiko priežiūros išmoką iki šių metų sausio 31 d., minimali šių išmokų riba bus 440 eurų, o jei vasarį arb…
Gryna diskriminacija😢
Elija01 parašė:
Gryna diskriminacija😢
Tai gimdykite dar vieną ir gausite didesnę išmoką
Suprantu, kad pinigai nepamaišytų niekam, visada daugiau yra geriau, bet juk ne dėl to vaikus gimdom. Ar aš nenorėčiau daugiau? Aišku, kad norėčiau, bet aplamai Lietuvos VPA sistema dar reikia labai labai džiaugtis, lyginant su užsieniu, kai į darbą jau reikia grįžti 3mėn po gimdymo. Taip kad pasidžiaukime už tas mamytes, kurios pagimdė kovo mėn ir gaus didesnę išmoką, o ne verkim dėl to, ko mes neturim
Ruta1989 parašė:
Tai gimdykite dar vieną ir gausite didesnę išmoką![]()
Suprantu, kad pinigai nepamaišytų niekam, visada daugiau yra geriau, bet juk ne dė…
Man patinka Jusu pozityvumas😀 taciau as Jusu patarimo neprasiau, gimdyt ar negimdyt😀 taip pat ne Jums aiskinti verkt cia kazkam arba neverkti😀
Pasisakiau uz tai, kad, jeigu minimali ismoka vaikui padidejo, kad ji butu padidinta visiems ja gaunantiems😀 Nes 120 Eur auginant vaikus yra pinigai.
Sutinku su Jumis, bet yra ir daug saliu, kur ismokos vaikams yra aukstesnes😀 Lietuvai yra kur tobuleti😀taip kad nebutina lyginti su prastesniu variantu😀 visi norim gerai gyventi😀
Elija01 parašė:
Man patinka Jusu pozityvumas😀 taciau as Jusu patarimo neprasiau, gimdyt ar negimdyt😀 taip pat ne Jums aiskinti verkt cia kazkam arba neverkti😀
Tai vat po truputį Lietuva ir tobulėja, mąsto apie ateitį ir didina išmokas. Jei po metų vėl pakils, tai ir vėl piktinsitės, kad jum nedidėjo?
O jei forume it paburbėsit, niekas nuo to nepasikeis. Seimui laiškus rašykit- gal tada daugiau bus vilčių, kad perskaičiuos visiems išmokas
O šiaip peace 🤞 man didžiausias džiaugsmas visgi yra, kad mano vaikučiai yra sveiki
Ruta1989 parašė:
Tai vat po truputį Lietuva ir tobulėja, mąsto apie ateitį ir didina išmokas. Jei po metų vėl pakils, tai ir vėl piktinsitės, kad jum nedidėjo?
Matyt negaunat minimalios ismokos, kad jums dziausmas liejas per krastus😀👍
Ruta1989 parašė:
Oj, sorry, vėl sakysit, kad aiškina, ką jums daryt, tai nesusireikšminkit, ne paliepimas čia![]()
Matomai Jusu sita tema neliecia😀👍
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai