To.the.moon.and.back parašė:
Sekmes! Linkiu isgirsti tuos stebuklingus zodzius, kad mato gimdoje!💕
Jau jus tuoj susitiksite su leliuku 😍
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįTo.the.moon.and.back parašė:
Sekmes! Linkiu isgirsti tuos stebuklingus zodzius, kad mato gimdoje!💕
laubur parašė:
Taaaip, jau visai nedaug liko, tik panasu, kad kol kas ir neskuba pasirodyti maziukas🤭 visad seku sia grupe, nes zinau, kaip norisi jaustis ne vienai tokioje situacijoje, labai norisi palaikyti kiekviena ir pasakyti, kad svarbiausia tiketi, nes stebuklai vyksta, visad perskaicius apie dar viena patirti meldziu stiprybes ir kaskart linkiu, kad po visu kanciu, baimiu ir laukimo menesiu visad aplankytu kiekviena likimo sese sis stebuklelis. Tai tikrai pasidalinkit cia po to sekmes istorijom, kas pastoja bei pagimdo, nes labai svarbi ta viltis!🤍
Taaaip, jau visai nedaug liko, tik panasu, kad kol kas ir neskuba pasirodyti maziukas🤭 visad seku sia grupe, nes zinau, kaip norisi jaustis ne vienai tokioje situac…
Sveikos. Mes jau ir turim savo džiaugsmą. Negimdinį turėjau 2020 m. rugsėjį.. operavo... netekau kiaušintakio dalies... mėnesinės prasidėjo tik praėjus 2 mėn po operacijos... ciklas buvo tai 56 d tai 30... nebuvo reguliarus... bet pavyko pastoti pagavus su ovuliacijos testais ovuliaciją. Pirmos prognozės buvo liūdnos, bet vaizdas gimdoje gerėjo ir pamatėm širdutę. Dabar mergytė guli šalia ir negaliu patikėti kaip pasisekė. Su vienu kiaušintakiu vėl pastoti... linkiu visoms nepasiduoti, ir vis tiek sulauksite savo stebuklų. Kai man negimdinis buvo tai manė kad nesivystantis, išsivalė gimda, o kad kiaušintakį yra net nenumanė. Su skausmais pravaikščiojau dvi savaites, kol rado priežastį... o spėjo kad akmenys, po to apendicitas ir t.t. visą nėštumą lydėjo baimė, o kas jei.. bet va jau du mėnesiai kaip vėl džiaugiuosi turėdama namuose kūdikį.. lauktą ir išlauktą. Nepasiduokite, nenuleiskite rankų, neįsileiskite blogų minčių, nors žinau kaip sunku.. aš dar kurį laiką vis galvojau va tada maždaug būtų gimus/gimęs. O kai turėjome švęsti gimtadienį (kurio nesulaukėme), tą mėnesį pamačiau dvi juosteles... labai mintys padrikos, bet šių dienų situaciją, nuovargis daro savo
Taaaip, jau visai nedaug liko, tik panasu, kad kol kas ir neskuba pasirodyti maziukas🤭 visad seku sia grupe, nes zinau, kaip norisi jaustis ne vienai tokioje situac…
Svarbiausia dabar man sulaukti gerų žinių po vizito pas ginekologe 😊
Deimax parašė:
Sveikos. Mes jau ir turim savo džiaugsmą. Negimdinį turėjau 2020 m. rugsėjį.. operavo... netekau kiaušintakio dalies... mėnesinės prasidėjo tik praėjus 2 mėn po ope…
Labai smagu 😇 džiaugiuosi Jūsų sėkme
Deimax parašė:
Sveikos. Mes jau ir turim savo džiaugsmą. Negimdinį turėjau 2020 m. rugsėjį.. operavo... netekau kiaušintakio dalies... mėnesinės prasidėjo tik praėjus 2 mėn po ope…
Labai smagu 😇 džiaugiuosi Jūsų sėkme
lelyte039 parašė:
Sveikos mergaitės. Aš taip tikėjau kad mus aplankė laimė, po 11 metų bandymų. Nėkart nebuvau pastojus... bet giliai širdyje tikėjau laime, su kuria tikriausiai ryt …
Labai užjaučiu! Toks nusivylimas ir skausmas. Skauda kartu su jumis! Laikykitės ❤❤❤
laubur parašė:
Aš su nekantrumu ir baimė laukiu kovo 9d. Eisiu pirmam vizitui, tikiuos pasakys kad viskas gerai ir kad vietoje 😊
Laukiu ir aš žinių po Jūsų vizito. Jau būtumėte pajautusi jei būtų nevietoje. Šį kartą bus ten kur ir turi būti ❤
Jau gryzau iš ginekologes. Puslytė ir gemaliukas gimdoje. Vietoje pastojimas, bet deja neaišku ar nesivystantis ar vėlesnis pastojimas. Nes pagal mėnesinės turi būti 8+4 o puslytė atitinka 5savaites su biški.dabar kita ketvirtadienį eisiu,žiūrės kaip kas. Sakė iš praktikos būna kad velesnis pastojimas, sako laukti ramiai. Nes tiek kaklelis tiek gimda graži,nesimato jokio kraujo ar patepliojimo..esu neviltyje 😭
laubur parašė:
Jau gryzau iš ginekologes. Puslytė ir gemaliukas gimdoje. Vietoje pastojimas, bet deja neaišku ar nesivystantis ar vėlesnis pastojimas. Nes pagal mėnesinės turi būt…
Dar turekit vilties ir nestresuokit, mano irgi atsilikinejo is pradziu, turejo buti virs 6 sav, o buvo 4 sav!!! 10 sav nuejus pasake, kad jau 12 sav, tai cia pradzioje tie netikslumai tikrai gali buti, ypac jei mm nereguliarios ir nezinot ov dienos🤞💕
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai