AnnaLee parašė:
Man kaip aiškino psichiatras, kad vien tabletės pačio nerimo nenuims, aišku bus geriau, bet pati priežtis liks, rekomendavo susirasti psichologą ir pradėti konjekty…
Lankotės jau?
AnnaLee parašė:
Man kaip aiškino psichiatras, kad vien tabletės pačio nerimo nenuims, aišku bus geriau, bet pati priežtis liks, rekomendavo susirasti psichologą ir pradėti konjekty…
Lankotės jau?
Gražūs vakarai parašė:
Lankotės jau?
Aš gyvenu ne Lt, bet turiu gera psichologę, kuri padėjo pralaušti ledus, dar lankiausi nėštumo pradžioje, bet dabar pasidariau pertrauką, nes sunku pasidarė emociškai. O po nėštumo žiūrėsiu ir bandysiu jau konjektyvinę.
Labai labai užjaučiu ir puikiai suprantu tas kurios susiduriate su nerimu. Pati puikiai žinau tą jausmą. Cipralex galima vartoti neštumo metu, dėl to nebijokite. As vartoju cipralex viso nestumo metu ir man uz savaites jau gimdyt. Su vaiku viskas gerai, visi tyrymai geri. Buvo nerimo priepuoliai nestumo metu, tai tiesiog kentejau, dariau pratimus. Taip pat online einu psichoterapija kognityvine, atkakliai dirbu su savim. Labai labai linkiu sukaupti jegas, nerimas laikinas, jis praeis tikrai, nors dabar taip neatrodo. Pasirupinkit savim, paimkite biliuteni, padarykite kvepavimo pratimus, eikite pas psichologa. Taip, nerimas labai nemalonus jausmas, bet mes stipresnes uz ji.
Gražūs vakarai parašė:
Sveikos, prieš nėštumą geriau cipralex po 0.25mg. Sužinojus, kad pastojau ir pakankamai gerai jaučiausi juos nutraukiau. Po 2.5 savaitės labai žymiai pablogėjo atro…
Aš patarčiau jums gerti toliau cipralex ir didinti doze jei reikes. 0.5 tai labai maza doze, jei reikes gerti 10mg, gerkit 10. Šis vaistas yra saugus. Pasirupinkite savimi. Psichoterapija, poilsis, pasivaiksciojimai, darykite viska kas bent siek tiek jums padeda. Ir jums tikrai pavyks isnesioti sveika kudiki.
JulijaPa parašė:
Labai labai užjaučiu ir puikiai suprantu tas kurios susiduriate su nerimu. Pati puikiai žinau tą jausmą. Cipralex galima vartoti neštumo metu, dėl to nebijokite. As…
O jus ir anskciau turėjote nerimą ar pasireiškė kai pastojote? Kuriame trimestre labiausiai jus kankino nerimas? Negėrėt jokių raminamųjų tiesiog jums užteko cipralex?
Man sunkiausia, nes mane beproto pykina kai užeina nerimas ir negaliu sau rasti vietos ir tas negerumas tęsiasi visą dieną. Ryte prabundu nuo nerimo ir jis tik kyla. Aišku šiandien yra dar tik savaitė kaip geriu cipralex.
Gražūs vakarai parašė:
O jus ir anskciau turėjote nerimą ar pasireiškė kai pastojote? Kuriame trimestre labiausiai jus kankino nerimas? Negėrėt jokių raminamųjų tiesiog jums užteko cipral…
As esu gerusi Cipralex jaunysteje, nesilaukdama. Pirmos dvi savaites, ypac pirma savaite, vartojant si vaista buvo be proto sunkios, niekada taip blogai gyvenime nesijauciau 😥 Neveltui sakoma kad kol antidepresantai pradeda veikti, pirmosios savaites gali buti sunkios, bukle netgi gali laikinai pasunketi, todel kartu daznai laikinai skiriami rakinamieji, tik nestumo metu deja ju negalima. Taciau veliau man bukle pagerejo ir cipralex tikrai isgelbejo nuo depresijos.
Antra karta kai juos pradejau gerti, tokios duobes pirmosiomis savaitemis jau nebuvo.
Stiprybes jums, pirmaja savaite jau atlaiket, dabar turetu buti vis lengviau ❤️
Meshka parašė:
As esu gerusi Cipralex jaunysteje, nesilaukdama. Pirmos dvi savaites, ypac pirma savaite, vartojant si vaista buvo be proto sunkios, niekada taip blogai gyvenime ne…
O kai laukėtės geret? Jautėtės stabiliai? O kaip gimė vaikas vaikas kaip jautėtės?
Gražūs vakarai parašė:
O kai laukėtės geret? Jautėtės stabiliai? O kaip gimė vaikas vaikas kaip jautėtės?
As tik jaunysteje esu gerusi antidepresantus 2 kartus po 4 menesius, veliau nebereikejo.
Kai laukiausi vaistu irgi nereikejo, taciau po vaiko gimimo matomai buvo pogimdyvine depresija kuri pasireiske stipria nemiga, nors psichiatre sake kad man ne depresija, o pervargimas, issekimas, tad antidepresantu neskyre, tik raminancius, kuriuos kartais isgerdavau nakti, kad bent kazkiek pamiegoti. Po vaiko gimimo grizus i darba dar buvo labai sunkus periodas, nes naujas darbas, kolegos nedraugiski, mobingas, namie mazas vaikas vis dar reikalingas daug demesio, negalejimas issimiegoti, triuksmingi kaimynai. Kone kasdien sukosi mintys apie savizudybe... tiesa sakant, jeigu ne gyvenamos vietos pakeitimas i ramesne, ir jei ne pandemija suteikusi galimybe dirbti nuotoliu, nezinau kaip viskas butu man pasibaige...iki tol raminamuosius geriau praktiskai kasnakt, o pakeitus gyvenamaja vieta per kelis menesius praktiskai nuo ju nulipau, nors sakoma kad susiformuoja stipri priklausomybe ir sunku nuimti, bet man nebuvo stipriu nutraukimo salutiniu simptomu.
Gražūs vakarai parašė:
O jus ir anskciau turėjote nerimą ar pasireiškė kai pastojote? Kuriame trimestre labiausiai jus kankino nerimas? Negėrėt jokių raminamųjų tiesiog jums užteko cipral…
Man ir prieš neštumą buvo nerimas. Vartojau cioralex 20mg, kai pastojau sumažinau iki 5 kas antra diena. Nerimas man buvo dažnai, ypač 1 trimestre. Raminamų nevartojau, tik cipralex. Pastoviai einu pas psichologą, ir raminu save kitais budais nei raminamieji.
JulijaPa parašė:
Man ir prieš neštumą buvo nerimas. Vartojau cioralex 20mg, kai pastojau sumažinau iki 5 kas antra diena. Nerimas man buvo dažnai, ypač 1 trimestre. Raminamų nevarto…
O antram trečiam trimestre sumažėjo nerimo? Nežinau ar jau pagimdžiusi ar dar ne, bet įdomu kaip po gimdymo jautėtės
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai