kinza parašė:
Sveikos,
Man visiškai atitinka pagal mėnesinių paskutinių pirmąją dieną.
kinza parašė:
Sveikos,
Man visiškai atitinka pagal mėnesinių paskutinių pirmąją dieną.
kinza parašė:
Sveikos,
Įsiveskite https://www.theivfjourney.com/due-date-calculator/ ir pažiūrėkite😃
kinza parašė:
Sveikos,
As skaiciuoju nuo menesiniu pirmos dienos,man mm buvo kovo 1 o ikelimas 16 diena ,tai gaunasi 4 savaites ,eina 5.
Sveikos, ar nezinau ka ir galvoti ir neramu darosi jau 5 dienas vis maudzia pilvo apacia kaip pries mm🙈 dabar eina 24 sav. Gal cia viskas ir normalu gimda pleciasi ir auga vaikiukas, bet taip neramu. Nulekiau pas gine pasitikrinti, tai pamatavo gimdos kaklelio ilgi- 3.5 cm. Slapimo tyrimas geras. Echo ziurejo ir per virsu ir per apacia. Sake jei skaudes ir toliau vel tikrtinti kaklelio ilgi🙈
Gal kuriai taip buvo panasiam laike? Nakti maudimas paastreja ir miegot neleidzia.
Saulesspindulelis1 parašė:
Sveikos, ar nezinau ka ir galvoti ir neramu darosi jau 5 dienas vis maudzia pilvo apacia kaip pries mm🙈 dabar eina 24 sav. Gal cia viskas ir normalu gimda pleciasi …
Magnio nebandėt pagerti? Jau tokiam laikė lyg nebeturėtų but tokiu skausmu kaip pries mm, bet žinau, kad daug kam magnis padėdavo 🙂
Ragdoll parašė:
Magnio nebandėt pagerti? Jau tokiam laikė lyg nebeturėtų but tokiu skausmu kaip pries mm, bet žinau, kad daug kam magnis padėdavo 🙂
Geriu magni, bet man dar ir viduriai apylaisviai 5 diena daznai einu gal 3 kart dienoj🙈 nors ir gelezi geriu.
Geriu magni, bet man dar ir viduriai apylaisviai 5 diena daznai einu gal 3 kart dienoj🙈 nors ir gelezi geriu.
O kaip vaikiukas isitaises? Ar nesiojate nesciosios dirza? Gal per visa diena gauna per dideli kruvi pilvas ir pradeda skaudeti.
Kiek geriate magnio ir ar jau senai? Beje, man nuo magnio paleisdavo vidurius - kazkodel mano organizmas niekada jo netoleravo.
Kada geriat magni?nes jei dienos metu gali but nuo magno paleidzia pilva,rekomemduojama pries miega magni gert.
minimac parašė:
O kaip vaikiukas isitaises? Ar nesiojate nesciosios dirza? Gal per visa diena gauna per dideli kruvi pilvas ir pradeda skaudeti.
Kaip isitaises neminejo, nes jis dar labai maziukas tokiam laike ir visaip sukinejasi, o magni pradejau gerti kai atsirado tas maudimas🙈 bet jau pries jo gerima buvo viduriai aplaisveja.
Dirza tai turiu, bet nenesioju, galvoju pradet, bet kai vaikstau man nemaudzia. Labiausiai tai ant vakaro ir nakti pradeda. Tokie kaip spazmai nez atrodo kas is vidaus su peiliu krapstytu, bet po kiek laiko praeina, po to vel po kazkiek laiko sumaudzia ir laikosi maudimas ir vel atleidzia kuriam laikui.
evelince parašė:
Kada geriat magni?nes jei dienos metu gali but nuo magno paleidzia pilva,rekomemduojama pries miega magni gert.
Aha ta zinojau, kad ne ryte ant tuscio skrandzio ji gerti reikia, o vakarais. Tai taip ir darau, bet buna ir paryciais ar nakti pradeda mausti pilva ir einu i tualeta.🤭
Ir kmynu arbata geriu pastoviai, bet nieko nepadeda.
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai