Mele parašė:
Ir aš bijau dukrai pasakytsakė nebent brolio norėtų arba nieko. 🙈 Tai galvojam kaip čia gražiai pranešti žinią
![]()
Apsikeisim blogiausiu atveju. Panašiai gimdyt
Mele parašė:
Ir aš bijau dukrai pasakytsakė nebent brolio norėtų arba nieko. 🙈 Tai galvojam kaip čia gražiai pranešti žinią
![]()
Apsikeisim blogiausiu atveju. Panašiai gimdyt
Sugalvojau parašė:
Apsikeisim blogiausiu atveju. Panašiai gimdyt![]()
![]()
Gera idėja skandalai mažesni bus
Mele parašė:
Gera idėjaskandalai mažesni bus
![]()
Tai turit dar laiko užkalbeti dantis ant sesės Nes maniškė kai berniukų skriaudžiama, jautresnė, tai jai berniukai iš viso yra blogis. Bet yra aplinkoj berniukų ne peštukų, tai vis "nu ne visi berniukai gi blogi".. Tai kurpiu planą, kaip reikės dantis užkalbėti, jei būtų berniukas
Gabriela0117 parašė:
Sveikos,
Parašiau jums
Luna13 parašė:
Norėčiau ramybės 😀 Pagal F progesterono mažinimo planą nuo 14sav turėčiau palikt tik 2 utrogest ovules nakčiai ir viskas. Kelta blokuotam cikle. Kiek skaitau, lyg r…
Saugus jusu mazinimo planas
Luna13 parašė:
Norėčiau ramybės 😀 Pagal F progesterono mažinimo planą nuo 14sav turėčiau palikt tik 2 utrogest ovules nakčiai ir viskas. Kelta blokuotam cikle. Kiek skaitau, lyg r…
Na aš irgi buvau labai ramybe nepasižyminti - tai pradėjus mažinti dar ir kraujo tyrimus dariausi. Pamačiau, kad viskas ok, progesteronas nekrenta ir buvo ramu nutraukti
Luna13 parašė:
Aš nedrįsau nutraukti taip staigiai leidžiamo PRG. Siūlė man irgi kažkur pirmo trimestro pabaigoje. Lengva ranka tik nuėmiau geriamą PRG ir vieną ovulę vaginalinio. Kažkaip pas mane tas PRG nėra labai aukštas net dabar tebevartojant leidžiamus kas antrą dieną ir kas vakarą po ovulę į makštį. Apie 120 tik kažkodėl iki šiol vis rodiklis . Tai koks rodiklis būtų jei nebevartočiau visai jokio