Jolanta-K@J mama parašė:
Galit.
Nenuims.
Tipo is sito darbo išėjus galiu kitam darbintis nesumažės pajamos?
Jolanta-K@J mama parašė:
Galit.
Nenuims.
Eri200 parašė:
Jus tik klauset apie isejima, tai iseit galit.
Jeigu isidarbinsit i kita, pirmais vaiko prieziuros ismokos gavimo metais, tai ismoka arba mazes arba negausit.
Jolanta-K@J mama parašė:
Jus tik klauset apie isejima, tai iseit galit.
Jeigu isidarbinsit i kita, pirmais vaiko prieziuros ismokos gavimo metais, tai ism…
As antrais galvoju iseit,nes vistiek ten negrysiu
Eri200 parašė:
As antrais galvoju iseit,nes vistiek ten negrysiu
Jeigu antrais, tai galesit dirbti, nemazes ismoka.
Sypsenele10 parašė:
Gerb. Jolanta, gal žinote ar reikia rašyti prašymą dėl VPA į darbovietę, kurioje yra terminuota darbo sutartis (kiek žinau atleidimą atidėjo iki pasibaigs NGA- lie…
Galit ir parasyti.
Sveikos
as labai turbut su kvailu klausimu bet man ta sistema tokia sudetinga nieko nesuprantu, nesenai i lt grizau gyventi 😞 gal kas ukiskai galetu paaiskinti. Mano terminas lapkricio 5 diena ir pamaciau kad keiciasi kakzokia tvarka nuo sausio 1. O tai kokia yra dabartine gimdymo/motinystes ir vaiko prieziuros atostogu tvarka? Ir kuom ji skiriasi nuo naujos?
Jolanta-K@J mama parašė:
Jeigu antrais, tai galesit dirbti, nemazes ismoka.
O pvz kiek skaičiau,jai busiu iki galo ,tai kada jau parasyt prasyma kad išeinu?kad atidirbti nelieptu?
Eri200 parašė:
O pvz kiek skaičiau,jai busiu iki galo ,tai kada jau parasyt prasyma kad išeinu?kad atidirbti nelieptu?
Pries 20 k/d
GretaGreta1 parašė:
Sveikosas labai turbut su kvailu klausimu bet man ta sistema tokia sudetinga nieko nesuprantu, nesenai i lt grizau gyventi 😞 gal kas ukiskai galetu paaiskinti. …
O jus bent dirbot Lietuvoj grizusi?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai