Rasaj1997 parašė:
Bet man sumokėjo sodra iki dekreto pabaigos pinigus, ar aš kažką čia maišau ?
Kazka maisot 🙂
Viska galit tvarkytis, del vaiko prieziuros ismokos irgi galit jau darbe prasyma rasyti ir sodroi prasyma uzpildyti.
Rasaj1997 parašė:
Bet man sumokėjo sodra iki dekreto pabaigos pinigus, ar aš kažką čia maišau ?
Kazka maisot 🙂
Viska galit tvarkytis, del vaiko prieziuros ismokos irgi galit jau darbe prasyma rasyti ir sodroi prasyma uzpildyti.
Jolanta-K@J mama parašė:
Kazka maisot 🙂
Viska galit tvarkytis, del vaiko prieziuros ismokos irgi galit jau darbe prasyma r…
Darbe prašymas parašytas, šiandien bandėm pildyti del vaiko išlaikymo pinigus, bet parašyta kad darbdavys nepridave dokumentų, nors vakar rase buhaltere kad sodrai viskas priduota.
Rasaj1997 parašė:
Darbe prašymas parašytas, šiandien bandėm pildyti del vaiko išlaikymo pinigus, bet parašyta kad darbdavys nepridave dokumentų, nors vakar rase buhaltere kad sodrai …
Gal ne islaikymo, o prieziuros 🙂
Tai ten formos dar nepateikes, pateiks veliau. Pildyt tai galit dabar.
Rasaj1997 parašė:
Dar klausimelis, kiek rinktis mėnesių kad su vaiku buni namie 18menesiu ar 24menesius, nes 2men reikia tėvui palikt kad galetu išeit atostogų, jei imu 18men kur din…
Niekur nedingsta, tiesiog dabar pasirinkimas arba 18 men gauti ismoka arba 24 men.
Rasaj1997 parašė:
Dar klausimelis, kiek rinktis mėnesių kad su vaiku buni namie 18menesiu ar 24menesius, nes 2men reikia tėvui palikt kad galetu išeit atostogų, jei imu 18men kur din…
Jums tik reikia apsispresti kiek eisit ar 18 ar 24 jei 18 tai pora menesiu anksciau jums i darba tektu grizt (kai vaikui 16 men butu) o jei 24 men ( tai kai vaikui 22 men) na nes manau visi teciai ims ne pirmus menesius o paskutinius
Jolanta-K@J mama parašė:
Gal ne islaikymo, o prieziuros 🙂
Tai ten formos dar nepateikes, pateiks veliau. Pildyt tai galit dabar.
Jooo atsiprašau. Priežiūros atostogos.
Leely parašė:
Jums tik reikia apsispresti kiek eisit ar 18 ar 24 jei 18 tai pora menesiu anksciau jums i darba tektu grizt (kai vaikui 16 men butu) o jei 24 men ( tai kai vaikui …
Ne tai beabejo kad paskutinius, pirmus mėnesius net neišeitų vaiko prižiūrėti.😅
Sveiki, laukiuosi pirmo leliuko, gal galite apšviesti kaip yra su dekretu ir vpa?
Jei dekretas trunka 126d (56d po gimdymo) ir išmoka yra išmokama iš karto. Nuo kada prasideda VPA ir jos išmokos? Na tarkim vpa išmokos prasideda po dekreto, kai leliukui būna ~2 men, tai jau gaunasi, kad vpa išmokos bus ne 24men, o tik 22men?
Ar galima būti dekrete ir vpa vienu metu? Bet dvigubu išmokų, juk niekas nemoka?
AgneseBass parašė:
Sveiki, laukiuosi pirmo leliuko, gal galite apšviesti kaip yra su dekretu ir vpa?
VPA išmoka yra ne 18, ar 24 mėnesius, o iki vaikui sukaks 18 arba 24 menesiai. Prasideda ji, kaip ir sakot, kai baigiasi NGA, kaip vaikui būna netoli 2 mėn.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai