Reina09 parašė:
Sveikos, kaip daryti būtų geriau. Vaikui šį mėnesį sukanka 2 metai, darbe parašius VPA iki kol sukaks 3 metai. Vėl laukiuose , dekretas būtų vasario gale, žiūrėjau …
Manau likit jau darbe, nedaug cia liko iki to dekreto.
Reina09 parašė:
Sveikos, kaip daryti būtų geriau. Vaikui šį mėnesį sukanka 2 metai, darbe parašius VPA iki kol sukaks 3 metai. Vėl laukiuose , dekretas būtų vasario gale, žiūrėjau …
Manau likit jau darbe, nedaug cia liko iki to dekreto.
Klaud parašė:
O kai pagimdai kokios ismokos priklauso?
Nga esu isejusi. Gavus ismoka. O
Vienkartinė vaiko išmoka gimus vaikui,būna savyvaldybė dar duoda bet čia kiekvieno miesto atskirai,aš gavau pinigais,vaiko pinigai.
Klaud parašė:
O kai pagimdai kokios ismokos priklauso?
Nga esu isejusi. Gavus ismoka. O
Vaiko pinigai, išmoka gimus vaikui ir vaiko priežiuros išmokos. Dar kraitelį duoda savivaldybė, žiūrint iš kokio miesto.
judicuix parašė:
O kada sodroje galima pildyti prašymą, dėl vaiko priežiūros išmokos, kai pasibaigia gimdymo atostogos, pvz lapkričio 24 dieną baigėsi tai pildyti 25dieną, ar galima…
Geriausia pildyti pora savaičių iki vpa pradžios.
judicuix parašė:
O kada sodroje galima pildyti prašymą, dėl vaiko priežiūros išmokos, kai pasibaigia gimdymo atostogos, pvz lapkričio 24 dieną baigėsi tai pildyti 25dieną, ar galima…
Čia kaip jums patogiau,nes gausit pilna išmoka tik sausio 15d. Gruodžio 15d. gausit už 5d tik kaip ir nėra kur skubėt galit ir anksčiau galit ir 25d užpildyt😊
judicuix parašė:
Darbe rašykit tikrai bent dvi savaitės iki vpa. Sodroje irgi rekomenduoja pildyti bent dvi savaitės iki vpa pradžios, bet jei ir vėliau užpildysit nieko tokio.
Mamyte2 parašė:
Sveiki, aš su tokiu klausimų 😅
Pasirinkau 24 menesius motenistes atostogų
Galima.