missis parašė:
atleiskit uz kokybe as istraukiau is siuksledezes ji. cia paskutinis kuri dariau. dabar jau vaidenasi man kad yra juostele. nebezinau..
Lyg kažkas šmėžuoja ?
missis parašė:
atleiskit uz kokybe as istraukiau is siuksledezes ji. cia paskutinis kuri dariau. dabar jau vaidenasi man kad yra juostele. nebezinau..
Lyg kažkas šmėžuoja ?
Rasyte12 parašė:
Rapipregvisad darydavaus juos, kai itardavau nestuma, bet pirma kart kazka ismete po 3min..tikiuos nemeluos..
As irgy juos dariau. Arba clean chois , ir manes neapgavo jie ?
genet parašė:
Vaidenasi ir man ? bet lyg ir netikslinga nt vertinti po laiko... bet kokiu atveju kartokit ryt, poryt ?
pakartosiu pries einant pas ginekologe. gal ir netikslinga vertinti po kurio laiko. zodziu as rami ir viskas bus gerai. ?
emilij parašė:
man dar 5 dienos iki numatomų mm, dariausi easy, jis nėra jautrus. Tikiuosi ryškės
Mano lygiai toks buvo 5d iki mm
missis parašė:
nu kazkas lyg ir yra...
missis parašė:
As irgi matau. ?
na man su pirmu buvo iskarto ryski juostele visose testuose, ju ta pacia diena dariau kelis. ir pas gine pakliuvau tik po dvieju savaiciu, ir sake 4 savaites nestumo, vadinasi testas man dvieju savaiciu nestume parode ryskiai. nu o kad tokie vaiduokliai butu pirma karta matau. ir dar keli neigiami. idomu. Gal su metais ir to hormono kunas gamina maziau ir testai neberodo taip?
missis parašė:
na man su pirmu buvo iskarto ryski juostele visose testuose, ju ta pacia diena dariau kelis. ir pas gine pakliuvau tik po dvieju savaiciu, ir sake 4 savaites nestum…
viska busite ne taip supratusi ir su pirmu nestumu?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
viska busite ne taip supratusi ir su pirmu nestumu?
bet pagimdziau tiksliai kaip ir nustate. ir viskas buvo gerai.
Stellita parašė:
Mano lygiai toks buvo 5d iki mm![]()
po poros dienų kartojot testą?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai