Dangaus Dovana parašė:
Labas! As jau po vizito ir iki siol negaliu patiketi ,nestum patvirtino jis gimdoje!![]()
(taip sakau kadangi bijojojau kad nepasikartotu negimdyvinis kuri…
Sveikinu
Dangaus Dovana parašė:
Labas! As jau po vizito ir iki siol negaliu patiketi ,nestum patvirtino jis gimdoje!![]()
Sveikinu
Dangaus Dovana parašė:
Sveikinimai 💝
Katrėė parašė:
Nes turejo but prie trys dienas. Tada užbaliavojau pasidariau testa ir rodė teigiama!
prie ko cia tas alkoholis ir nestumo testas
uzbaliavojot nes nezinojot kad laukiates
Dangaus Dovana parašė:
sveikinimai
ir nesijaudinkit
kad krutines neskauda ir daugiau jokiu pojuciu nera nereiskia kad nesivysto ar kazkas blogai, man su pirmu nestumu irgi jokiu pojuciu nebuvo nei krutine skaudejo nei vemiau nei dar kazkas
o si karta 6sav krutine nustojo skaudet ir viskas gerai
moonlightly parašė:
sveikinimaiir nesijaudinkit
kad krutines neskauda ir daugiau jokiu pojuciu nera nereiskia kad nesivysto ar kazkas blogai, man su pirmu nestumu irgi jokiu pojuc…
aciu nuraminot tik kad sako padarysim tyrimus paziesim ar vystosi nes sako labai mazytis nestumas tai tas isgasdino nes negali nustatyti savaiciu kolkas kaip nereguliarios mm pavyzdziui pas mane jos buvo tik gegizes gale..visad veluodavo po menesi ar du
meiles_kibirkstele parašė:
Nu bet negi gali buti VISI tokie melagiukai?
Niu man tai gražus vaiduokliukas... būtų mano toks, tyliai džiaugčiausi jau ir pilvuką glostyčiau žirniui daug gerų minčių siųsčiau
mane vieną kartą irgi apgavo vaiduokliukas, bet po laiko ir tik vienas testas, kiti tos pačios firmos nieko nerodė po to, o čia tiek daug darytų, turi būti teigiamas rezultatas
Sunnn parašė:
Tai visgi -Yra ar nera????![]()
![]()
Paplaukusi juostelė, bet niu ten kur reikia tikrai rausva
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai