fainuole0000 parašė:
Pasidariau dar vip testa stai ka rodo
Jie irgi megsta vaiduoklius mest As cia nematau antros juosteles
fainuole0000 parašė:
Jie irgi megsta vaiduoklius mest As cia nematau antros juosteles
fainuole0000 parašė:
Matosi, bet patikimumu jie nepasizymi.. butinai pakartokit kita diena
clicky parašė:
Nesuprantu kas cia per nekokybiskai testai, jeigu rodo netikrus vaiduoklius..![]()
As irgi nesuprantu , pas mane airijoj pats patikimiausias clearblue yra , net yra lapeli parasyta parodyti 3 paveiksleliai kad nesvarbu ar vidutiniskai riskus ar per ryskus tai reiskia kad laukiates . Cia gali uz broka parodyta testa kompanija i teisma paduot uz nekokybiska bet whatever .
Jurgaaaaa parašė:
As irgi nesuprantu , pas mane airijoj pats patikimiausias clearblue yra , net yra lapeli parasyta parodyti 3 paveiksleliai kad nesvarbu ar vidutiniskai riskus ar pe…
As dariausi first response ir clear blue, bet net nebuvo dvejoniu kai parode vaiduokli, kad siaip sau cia jis kvailioja
clicky parašė:
As dariausi first response ir clear blue, bet net nebuvo dvejoniu kai parode vaiduokli, kad siaip sau cia jis kvailioja![]()
jėzau, juk niekas nesako kad nt meluoja kai nėštumas yra. būna kad nt rodo antrą juostelę bet nėštumo nė kvapo.
clicky parašė:
As dariausi first response ir clear blue, bet net nebuvo dvejoniu kai parode vaiduokli, kad siaip sau cia jis kvailioja![]()
Na jeigu kai kurie testukai meta vaiduoklius vyro slapimui arba arbatai,tai ka galima pasakyt...nekokybiskus leidzia i rinka ir tiek.
Basakojė parašė:
Na jeigu kai kurie testukai meta vaiduoklius vyro slapimui arba arbatai,tai ka galima pasakyt...nekokybiskus leidzia i rinka ir tiek.
kai vyruj meta tai reikėtų pas gydytojus jį nuvest dėl visa ko
As pries pora menesiu buvau pastojus ir vaisius nutruko neuzsitvirtino bet irgi mete vaiduokliukus todel dabar irgi nieko labai nesitikiu bet saves neatpazystu nes isskiru labai daug ko nera buve ir iki menesiu nedaug liko o man jau dazniausiai skauda krutine pozymiai buna o dabar tfutfu ramu
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai