pupa19 parašė:
Netycia padubliavau zinute![]()
Dabar paziurejau i testuka dar grazesnis
Nurimti ir ramiai laukti ;) sveika mytyba ir daug ramaus dziaugsmo. ;)
pupa19 parašė:
Netycia padubliavau zinute![]()
Dabar paziurejau i testuka dar grazesnis
Nurimti ir ramiai laukti ;) sveika mytyba ir daug ramaus dziaugsmo. ;)
garbane a parašė:
![]()
Gali buti, kad pabego zirniukas pas mane, bet niekas nepatvirtino man to, testo nebebandziau darytis. Menesines atsirado po 10 dienu velavimo. Tas 10 dienu tikejau, kad pagaliau laukiuosi, svajojau. Na gal tau taip nenutiks ir svajones taps realybe
Kristinele86 parašė:
Gali buti, kad pabego zirniukas pas mane, bet niekas nepatvirtino man to, testo nebebandziau darytis. Menesines atsirado po 10 dienu velavimo. Tas 10 dienu tikejau,…
Apgailestauju del jusu atvejo.. tai zinoma cia pradzia tik speliojimai juk.. kol nepraeina laikas kuomet jau tikrai isauga pilvuko gyventojas..
Julya69 parašė:
Nepabėgs ir net taip nedrįsk galvoti...viskas bus gerai. Man vėlavo 1 savaitė, - ir po 8 dienų kažkur vėlavimo pradėjau kraujoti, prasidėjo mėnesinės. testai rodė p…
Na taip nekokia patirtis. As manau kad jau si karta turi buti viskas gerai..
papanrana parašė:
labas vakaras as jau kaip 6 dienos nesergu menesinem ar galima darytis testa jau aciu man turejau sirgti 19d bet dar nesergu
Tai aisku!
Renciaa parašė:
Tai aisku!
gerai aciu
sstefax parašė:
Padidariau nt ir sone sviest pradejo juostele antra bet turbut brokas testo ane?
Aš tai nieko nematau :'/
sstefax parašė:
Padidariau nt ir sone sviest pradejo juostele antra bet turbut brokas testo ane?
Nieko neizlibinu ?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai