Julya69 parašė:
nop![]()
Ech :). 7dpo realiai matau ir ant tel rodo
ai dzin ryt pasidarysiu su rytiniu ir ziuresiu ka rodys... pasidariau nes radau kraujo lasiuka :/
Julya69 parašė:
nop![]()
Ech :). 7dpo realiai matau ir ant tel rodo
ai dzin ryt pasidarysiu su rytiniu ir ziuresiu ka rodys... pasidariau nes radau kraujo lasiuka :/
Laukiancioji parašė:
Ech :). 7dpo realiai matau ir ant tel rodoai dzin ryt pasidarysiu su rytiniu ir ziuresiu ka rodys... pasidariau nes radau kraujo lasiuka :/
nu pala as is telefono paziurejau dabar padidinau tai matosi kazkas zinok sliauzyja.......
Laukiancioji parašė:
Ech :). 7dpo realiai matau ir ant tel rodoai dzin ryt pasidarysiu su rytiniu ir ziuresiu ka rodys... pasidariau nes radau kraujo lasiuka :/
Kazin ar imanoma kad rodytu 7dpo
anksciausiai implantuotis gali 6-12dpo o hcg buna po 2-3d po implantavimosi
Julya69 parašė:
nu pala as is telefono paziurejau dabar padidinau tai matosi kazkas zinok sliauzyja.......![]()
Tai cia visoms gali vaidentis juostele kaip padeta ant languotos sasiuvinio su ryskia juosta, tai ir ta antra juostele pradeda dvejintis
Laukiancioji parašė:
Kraujo lasiuka jai radote, tai ko gero va tik dabar ivyko implantacija, nt jautresnius galit gadint uz poros dieneliu
tikiuosi uzkibot ir pasiseks
sstefax parašė:
Tai cia visoms gali vaidentis juostele kaip padeta ant languotos sasiuvinio su ryskia juosta, tai ir ta antra juostele pradeda dvejintis![]()
Va būtent, susilieja man su ta juostele sąsiuvinio, tai aš tą tarpą baltą ir brėžiu akimis toliau
Laukiancioji parašė:
gal implantacija vyksta?...........
A.Kar parašė:
Kaip manot mergaites ar dziuvimas ar kibimas?pasirode po 4min o po to isdziuvo ir atrodo taip
![]()
Man atrodo, kad tai brokas
A.Kar parašė:
Kaip manot mergaites ar dziuvimas ar kibimas?pasirode po 4min o po to isdziuvo ir atrodo taip
![]()
brokuotas žinok.......
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai