čikaga parašė:
na yra va ziurekit tik ar tikrai vaiduoklis?kada daret gal isdziuvimas ?
Dariausi ryte siandiena. Fotografavau praejus gal 10 minuciu.
čikaga parašė:
na yra va ziurekit tik ar tikrai vaiduoklis?kada daret gal isdziuvimas ?
Dariausi ryte siandiena. Fotografavau praejus gal 10 minuciu.
melynas kaspinelis 500 parašė:
Sveikos visos planuojanciosNoreciau ir as prie jusu prisijungti. Jau kuri laika planuojame vaikeli bet kol kas nieko. Dienos veluoja keleta dienu. Kadangi cikla…
lygtais isdziuvima sbus, nes pilka, bet pakartokit dar ryt ryte
Souri parašė:
lygtais isdziuvima sbus, nes pilka, bet pakartokit dar ryt ryte![]()
Butinai kartosiu po keletos dienu
melynas kaspinelis 500 parašė:
Sveikos visos planuojanciosNoreciau ir as prie jusu prisijungti. Jau kuri laika planuojame vaikeli bet kol kas nieko. Dienos veluoja keleta dienu. Kadangi cikla…
Kazkas lyg ir matosi,bandykit rytoj vel kartot toki pati testa ir ziurekit ar ryskeja
Svajonyte parašė:
Sveikos, kaip manote ar kazkas yra? ? Testas cia jau isdziuves, po 5h. Per pirmas 10 min nieko nerode ? Menesines turetu buti gruodzio 3d.
Kažkas šmėžuoja, bet testukas tarsi sulietas, net keista, kad toks išsiliejimas likęs po 5 val, mėginkite kartoti, man mm irgi gruodžio 3 - 4 dienomis, bet sakiau lauksiu, nesidarysiu anksčiau, jei tinka, galime kartu nelaukti gruodžio 3 ir ryte pasitikrinti
valerija1912 parašė:
Kažkas šmėžuoja, bet testukas tarsi sulietas, net keista, kad toks išsiliejimas likęs po 5 val, mėginkite kartoti, man mm irgi gruodžio 3 - 4 dienomis, bet sakiau l…
man irgi panasiai mm...tik po praeito menesio net nzn gal pasikeis ciklas gal anksciau ateis ar veliau........bet as nusprendziau kad jei neprasides mm iki gruodzio 12 d. nedarysiu testo
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai