Semi852 parašė:
Dariau du skirtingus, viena tos pačios,o kita kitos firmos.
Kur tos pačios firmos matosi silpnas vaiduokliukas,o kitos firmos nieko nerodo.
Apatiniam matosi, bet kad tik pusė juostelės... Kažkaip į broką panašiau
Semi852 parašė:
Dariau du skirtingus, viena tos pačios,o kita kitos firmos.
Kur tos pačios firmos matosi silpnas vaiduokliukas,o kitos firmos nieko nerodo.
Apatiniam matosi, bet kad tik pusė juostelės... Kažkaip į broką panašiau
Adagioo parašė:
Apatiniam tai matosi![]()
Bet ar gali taip būti,kad brangesnis testas neparodo nieko,o pigesnis vaiduokliuka?
kristute1 parašė:
Apatiniam matosi, bet kad tik pusė juostelės... Kažkaip į broką panašiau![]()
Gal cia jau nudziuvimo linija, negali but? Po kiek laiko fotodaryta?
O del kainos tai manau esme jautrume o ne kainoj😁
Ingriduukas parašė:
Gal cia jau nudziuvimo linija, negali but? Po kiek laiko fotodaryta?
Foto daryta iškart po kokiu 3min
Semi852 parašė:
Bet ar gali taip būti,kad brangesnis testas neparodo nieko,o pigesnis vaiduokliuka?
Nenoriu labai nuvilti, bet man testas iš maximos pigiukas parodė vaiduokliuka praeitą šeštadienį, ir iškart lekiau pirkti brangesnio , alia ankstyvo ir tas deja neparodė nieko. Paskui su tuo pigesniu po poros dienų vėl bandžiau testuotis, bet irgi deja nieko neberodė ir pirmadienį vakare sulaukiau savo mm. O jau tiek vilties buvo suteikęs tas vaiduoklis.
Žinoma labai linkiu, jog jūsų vaiduoklis būtų tikras 🤗💓
Puke22 parašė:
Vakar dienoa metu darytas facelle testaa mete vaiduokli, taciau siandien ryte padarius su pregna jis kaip ir baltas... tai manau teks laukti mm?😞 nors kaip ir 31die…
Oi facele tie melagiu melagiai,man jie visad rode vaiduoklius,suteikinejo vilti...nusipirkti jautriu nt,pvz clear choise zalioj pakuotej,nes ten kur po du melynoj dezutej buna,tai ir pameluoja buna
Diskusija perkelta iš kitos temos
blueber0 parašė:
Sveikos,nėštumo testas rodo vaiduokliukus, šiandien arba vakar turėjo prasidėti mėnesinės. Šiandien pasidariau kraujo tyrimą ir tokį atsakymą gavau, labai neramu, a…
Kartokite po 2 parų, kad,matyti augimą.
man panašiu laiku buvo 17. hcg rodo nėštumą. Nėra ko net galvoti, kad kažko nesitikėti
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai