plutukas parašė:
Labas, as ejau pas, labai viskas patiko![]()
www.vikafysikalske.no/ija-meloe.html
Aciu!
plutukas parašė:
Labas, as ejau pas, labai viskas patiko![]()
www.vikafysikalske.no/ija-meloe.html
Aciu!
Akteja parašė:
Dabar ziuriu ar teisingus lapus padave,
SØKNAD OM FORELDREPENGER ,MØDREKVOTE ELLER FEDREKVOTE VED ADOPSJON - NAV 14-05.06
Ne
Kas jums pasakė šią formą pildytis? Jei neklystu, "ved adopsjon" reiškia "įvaikinant"
Jums reikia gimdant "ved fødsel" 14-05.09
https://www.nav.no/no/Person/Skjemaer-for-privatpersoner/skjemaveileder/vedlegg?key=267385&languagecode=53&veiledertype=privatperson
judoshiukas parašė:
NeKas jums pasakė šią formą pildytis? Jei neklystu, "ved adopsjon" reiškia "įvaikinant"
Jums reikia gimdant "ved fødsel" 14-05.09
Bet jie turiniu nesiskire, 14-05.09 ir 14-05.06 . Tai dabar atsispausdinau 14-05.09
Sveikos mamos HELP ! Jau pavargau vaiksciot i nav ,lb nemalonios moteros dirba. Esu uzpildziusi del dekretiniu popierius, truko tik is darbdavio ,jis sektiek pavelaves issiunte . Nuejau i nav paklaust ar sistemoij dabar jau viskas ok,ar gave dokumentus ir jie man pasake kad as galiu pati nav puslapyje pasitikrint. Parodyt kur neturejo laiko kaip visad ...:/ as nuosirdziai ieskojau nerandu kur prisijungus su bankID...gal kas galit padet?
endema parašė:
Sveikos mamos HELP ! Jau pavargau vaiksciot i nav ,lb nemalonios moteros dirba. Esu uzpildziusi del dekretiniu popierius, truko tik is darbdavio ,jis sektiek pavela…
skaja77 parašė:
Manau šito reikia ..
https://idporten.difi.no/opensso/UI/Login?realm=/norge.no&spEntityID=nav&s…
neatidaro..
endema parašė:
Sveikos mamos HELP ! Jau pavargau vaiksciot i nav ,lb nemalonios moteros dirba. Esu uzpildziusi del dekretiniu popierius, truko tik is darbdavio ,jis sektiek pavela…
Kai prisijungete su savo banjo id eikit i mine/dine søknader ar kazkas panasaus turi but parasyta
endema parašė:
neatidaro..![]()
Tai pasirinkite Meny->Ditt NAV
Ten ir bus prisijungimas
Sveikos, galbut galetumet patart
Iskilo toks klausimas, No pakolkas gyvenu nelegaliai, bet draugas gyvena legaliai. Ar as budama nescia galeciau pas jo daktara lankytis, kai gyvenu nelegaliai?
Jei taip, galbut kuri nors galit numesti puslapi kuriame butu galima pasiziureti ar turi prisiskyres daktara, o jei ne, tada kur ji butuu galima prisiskirti? Iki siol draugui neprireike daktaro, todel tiksliai nezino ar turi, ar ne
Aciu:))
GMonika parašė:
Sveikos, galbut galetumet patartIskilo toks klausimas, No pakolkas gyvenu nelegaliai, bet draugas gyvena legaliai. Ar as budama nescia galeciau pas jo daktara la…
Kadangi jus laukiates ir jusu draugas cia legaliai. Tai jus galite tvarkytis leidima ir gauti visus reikiamus dokumentus ,kad gauti ID nr. Ir galesite lankytis pas daktara. Bet jums reikia tureti daktaro lapa ,kad laukiates. Tik vat kai dabar nelegaliai nezinau kaip geriau jums pas ji apsilankuti. Kitos gal zinos
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai