Anonime 777 parašė:
Na nežinau nežinau ar galima lyginti finansinę padėtį Lietuvoje ir čia.. Pvz mūsų šeima jau gan ilgai gyvenam iš vienos algos, tikrai nestebuklingos, vyras labai pa…
Na tikrai ta mano draugė neskursta...ir malkų turi,ir vaikas jau užaugintas,bet va reikia pasėt negatyva dėl sniego...kurio pas juos net nėra🤷♀️ ir tai ne vienintelis atvejis,yra dar keletas draugių kurios neaišku dėl ko pyksta...
O dėl finansų tai dabar pažiūrėjus Lt kai kurie gyvena geriau negu kai kurie išvaževę į užsienį,aš nesiskundžiu savo gyvenimu čia,turim su vyru tikrai daugiau negu turėjom Lt,du automobiliai,nuosavas namas,vaikai lanko mokykla ir pan,skurdo nemačiau augdama,bet ir negyvenau kaip princesė,augau kaime ir moku nudirbt visokius darbus,nuo mėšlo iki namų remontų,taip buvom auginti,ir darbų nebijom,čia atvykus pasiekiau daugiau negu tikėjausi,turiu tikslų ir jų siekiu kiek įmanoma,ir tikrai nedirbam su vyru prestižinių darbų😏
Esmė tame kad aš noriu palaikyt ryšį,nenoriu prarast bendravimo,kad turėčiau ką aplankyt nuvažiavus,bet panašu kad tik man to reikia,kitos net nesugeba net labas parašyt tik paprašo atsiūst receptą kokį nors,nes tik tada sugeba prisimint...o kai bandau palaikyt pokalbį prasideda kritikos lavina...nu tikrai keista,nes kažkada esu padėjus joms sunkiu laikotarpiu,o dabar tolsta viskas akivaizdžiai,dėl to man liūdna...ir iš dalies gaila kad šiuo sunkiu metu nepavyko nuvykt į Lt o kai tik artėja atostogos pasipila žinutės "o mane aplankysi" "o pas mane atvažiuosi" ir t.t.Na tikrai po tokio pilamo negatyvo nesinori nieko nei aplankyt nei nuvažiuot...