2000birzelis parašė:
Abortą Lenkijoj? Na na... //
14kos metų vaiko, be padorių tėvų žinios, ''pulkai purvinų vyrų'' nesvaigina ir n…
Spjaukit tris kart per kairį petį, kad nesusidurtumėte ...
asmeniskai žinojau merginą iš tvarkingos šeimos, situacija tokia kad tėvai atėjus krizei neteko pajamų o paskola už namą kosmosas, paauglę paliko mokslo metus užbaigti su močiute ... nenoriu plėstis bet taip, šeima tvarkinga, taip didele nelaimė kad mergina ne su ta kompanija susidėjo o senolė nesužiūrėjo.
galim ir vėl sakyt" nu kas per tėvai " ir t t
BET visa tai istorija sena, ne apie šia narę... mergina dabar po 13 m gyvena kaip dauguma, ar ji galejo išnešioti ir pagimdžiusi myleti nzn ... labiau ne nei taip, langeliu gyvybes ar buvo tuomet nzn ir šalies nepamenu bet nu kažkur netoli vyko 🤔
Kalbant apie šią narę aš nzn bet tos kurios nori ir gali jai padeti juk gali asmeniskai parasyti, o purvais ir "apseklinta telyčia" pavadinti galima bet kurią, aš čia forume kai paskaitau tai man plaukai šiaušiasi ... yra mamų kurios nekramto ką sako, o tada pasipila patyčios ir įžeidinėjimai iš suaugusių visažinių ... paskui stebimės kas dedas mokyklose, vaikai tyciojasi vieni is kitų ir tikrai matyt gerai kazkada vaiko mokytoja pasake kad viskas pareina į mokyklas is namų