Ziurzia parašė:
O kaip toks tyrimas vadinasi? Kazkaip poliklinikoj regis tik sita maciau nebent kazkaip kitaip sakhti reik![]()
Tiesiog issamus PRL tyrimas, nezinau ar visose poliklinikose ji daro, man iskart dare butent sita
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįZiurzia parašė:
O kaip toks tyrimas vadinasi? Kazkaip poliklinikoj regis tik sita maciau nebent kazkaip kitaip sakhti reik![]()
Tiesiog issamus PRL tyrimas, nezinau ar visose poliklinikose ji daro, man iskart dare butent sita
LaMona parašė:
Žinok nžn. Bet jau planuojant leliuką prie 524 prl reikia bromocriptiną būtinai gerti. Na jei amžius būtų jaunas, sakyčiau pabandykit su produkrais - yra laiko. Bet…
Sakykit per kiek laiko galima numušt PRL nuo 517 iki reikiamo...?
Šiandien buvau pas endo. Nuėmė bromokriptiną ir išrašė kibergoliną, ar kaip jis ten vadinasi. Užsisakiau, turėčiau greit gauti. Liepė gert kartą į savaitę po puse tabletės. Po mėnėsio pasidaryti prolaktiką vėl. Daugiau siunčia magnetui. Aišku eilė tiki liepos gale. Sulauksiu, nes sakė kaip ir bet kokiu atveju gydymas taip pačiais vaistais. Tikiuosi viskas pagerės
pelkiuvanda parašė:
Šiandien buvau pas endo. Nuėmė bromokriptiną ir išrašė kibergoliną, ar kaip jis ten vadinasi. Užsisakiau, turėčiau greit gauti. Liepė gert kartą į savaitę po puse t…
o gal kas zino gero endo vilniuje?
Ziurzia parašė:
Aš buvau pas atvažiuojančia Jankuvienę iš Kauno.
eglynėlis 84 parašė:
galėsiu pasakyti pirmadienį savo patirtį. geriu virš mėnesio po ketvirtį tabletės, pasidariau tyrimą, laukiu rezultatų, ar kažką pareguliavo. mano toks pat buvo prl.
dumazu parašė:
galėsiu pasakyti pirmadienį savo patirtį. geriu virš mėnesio po ketvirtį tabletės, pasidariau tyrimą, laukiu rezultatų, ar kažką pareguliavo. mano toks
…Gerai! Aš dar nepilną savaitę tik geriu
![]()
dumazu parašė:
galėsiu pasakyti pirmadienį savo patirtį. geriu virš mėnesio po ketvirtį tabletės, pasidariau tyrimą, laukiu rezultatų, ar kažką pareguliavo. mano toks pat buvo prl…
Man nukrito po po 3 sav nuo 650 iki 250 apytiksliai.
Bet po poros mėn vėl apie 350.
Geriu po pusę tab.
eglynėlis 84 parašė:
Visoms skirtingai nusimuša. Man nuo 1400 iki 200 per 2 sav nukrito. Gydytoja sakė, kad tai greitai labai, būna kitoms porą mėn krenta. Taip, kad manau nuo organizmo priklauso ir per kiek laiko nuo 517 nukris
Ziurzia parašė:
Vln pas Zabulienę arba Šidlauską visos eina
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai