Myleta parašė:
O aš paklausti noriu 🎀 sako pametinuko antras gimdymas greitesnis bunakiek trukot? Aš pirmajį 10val dabar tikiuos bent per 5val pagimdyti.
![]()
Pirma gimdžiau apie 17h, antra 5h, trečia 3h nuo saremiu pradžios.
Myleta parašė:
O aš paklausti noriu 🎀 sako pametinuko antras gimdymas greitesnis bunakiek trukot? Aš pirmajį 10val dabar tikiuos bent per 5val pagimdyti.
![]()
Myleta parašė:
![]()
Mane ir perspėjo kad su antru greičiau, aš visas viltis į tai ir dejau, nes su pirma 24val gimdžiau. Su antru jau mašinoj stangas jaust pradėjau nors iki ligoninės 10 min kelio, tai vos spėjau ant lovos uzropot, būčiau jau koridoriuj gimdžius bet stengiausi ignoruoti stumima. Zodziu per 4val nuo pirmo sąremio.
kaja2 parašė:
Didžiausi sveikinimai su naujagimiu!!!
Įnoringa parašė:
Tai jūsų vaikai net ne pametinukaičia jau didelis skirtumas 3 metai , nera ko pergyvent visiškai
![]()
Tai aš net nežinau kaip vadinasi vaikai, kurių amžiaus skirtumas beveik 3m
Aš pati noriu kad pirmagimė būtų namie, man patinka su ja būti. O vyras sako, kad gali būti man per sunku puse dienos būti vienai su vaikais (nuo 1val ir dar eiti paimti iš darželio).
Jau pradėjau labai jaudintis kaip atrodys ta kasdienybė. Gal kas gali mane pakoučint? Man siaip elementarių klausimų kyla. Jau va už kelių mėn bus didžiosios šventės, visi visko klausinės ir patarinės kas netingės
Myleta parašė:
![]()
Man atvirkščiai, pirmąją pagimdžiau greitai, antrąją ilgiau ir dar skatinamųjų gavau. Nors pats stūmimas buvo lengvesnis.
Whateve parašė:
Tai aš net nežinau kaip vadinasi vaikai, kurių amžiaus skirtumas beveik 3m![]()
Aš pati noriu kad pirmagimė būtų namie, man patinka su ja būti. O vyras sako, kad …
Mano "didžioji" eina į darželį, bet dėl to kad ji labai aktyvi demesio reikalaujanti, viena visai nepazaidzia, jai ten patinka, daug veiklos. Jei serga ir neina į darželį sukamės visos namie, bet mano mažoji rami mergyte, tai ji sau guli, o aš paskui pirmagime lakstau 😂 bet kuo ji didesnė tuo lengviau namie būti visoms. Tai jums visai manau bus normaliai. Nes gal ir pati savim užsiims kažkiek
Myleta parašė:
![]()
Tikrai daug greičiau viskas vyko
pirmąjį gimdžiau 12 h, antrąjį 4h, tie tokie rimti sąrėmiai truko 2,5h
PeČius parašė:
Didžiausi sveikinimai su naujagimiu!!!![]()
Aciu 😉
Whateve parašė:
Tai aš net nežinau kaip vadinasi vaikai, kurių amžiaus skirtumas beveik 3m![]()
Aš pati noriu kad pirmagimė būtų namie, man patinka su ja būti. O vyras sako, kad …
Pirmiausia didziausi sveikinimai su netrukus pagausejancia seimyna😘 tarp mano vaiku skirtumas 1m.9men., nors viena gime 2017,o kitas 2018,bet cia tik taip atrodo nes sausi gime,tai kaip ir persikele metai
siaip galiu patarti tik viena dalyka,tikrai bandykit palikti visai dienai pirmaji vaikiuka
jums paciai bus lengviau,ir vaikui ritmas susireguliuos,nereiks namie aplink jus vaikscioti,tuo labiau kad su antruoju vaiku tikrai bus darbo. Tik butu gerai kad priprastu darzelyje miegoti iki antro vaiko gimimo,kad nebutu tas darzelis kaip nuobauda
o daugiau,manau visos sustvarkom,susitvarkysit ir jus,nors pradzia zinoma bus nelengva. O del patareju,tai tiesiog klausykit sirdies ir tiek,kadangi visi kiti tampa visada dideliais zinovais
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai