bonum parašė:
Kaip sekėsi? Ką ginė pakomentavo?![]()
Ns del LH FSH santykio pasake,kad viskas norma,TTH taip pat, tik PRL per aukstas.Israse broma gerti.
bonum parašė:
Kaip sekėsi? Ką ginė pakomentavo?![]()
Ns del LH FSH santykio pasake,kad viskas norma,TTH taip pat, tik PRL per aukstas.Israse broma gerti.
Na va prisikaiciua dabr paie ta PRL, nu ir visai nieks nebeaisku ir biski pikta, kazkokios normos pas mane parasytos kosmines. Pagal tai ka randu tai labai ant ribos jis pas man i toki jau aukstoka. Bet dabar klausimas kas ji man gali pakomentuoti gine ar seimos? Seimos siandien uzmete aki, kad normose ir daugiau kaip ir nesinagrinejo. Hm kazkaip neramu man jau pasidare, na bet reik eiti nuriraminti atsipalaiduoti ir tiketis geriausio
Ziurzia parašė:
Na va prisikaiciua dabr paie ta PRL, nu ir visai nieks nebeaisku ir biski pikta, kazkokios normos pas mane parasytos kosmines. Pagal tai ka randu tai labai ant ribo…
As zinokit ir rami buvau del PRL,nes normos ribose jis buvo,juolab ir seimos gyd.nieko blogo neizvelge. Kazkaip piktoka,kad gal anksciau galejau suzinot,kad jis per aukstas...anksciau gyfyt imt., taip pat yra nuomoniu,kad TTH taip pat max.turi buti1,5-2.
eglynėlis 84 parašė:
As zinokit ir rami buvau del PRL,nes normos ribose jis buvo,juolab ir seimos gyd.nieko blogo neizvelge. Kazkaip piktoka,kad gal anksciau galejau suzinot,kad jis per…
hm man pas gine tik 07 04
teks lukterti. Kazi jis isties del streso sukyla? Nes mes net planavimus buvome nutrauke, nes va stresas pas man gyvenime labai daznas svecias ir toks nemazokas sakyciau, nes nesu is panikuojanciu siaip. Bet gyvenimas papurto kaip reikalas, dabar net darba stipriai mazinau, kad tik jo kuo maziau butu
Ziurzia parašė:
kodel keistai? kitokios norsmos turi buti? ar tai kad jis 0.8 yra? o koks ATPO turi buti kad butu normaslus 0?
Ai aš negerai parašiau. Ne didokas atpo. Bet ats keistas, nes ne 0,8 jūsų ats, o mažiau nei 0,8, nes yra ženkliukas toks priekyje. Tai kai atpo norma nuo 0, o jūsų mažiai nei 0,8, tai klausimas ar tai daugiau nulio ir telpa į normas, ar mažiau nulio ir per žemas. Čia gal ta labė konkrečiai paskaičiuoti nesugebėjo
Ziurzia parašė:
Na va prisikaiciua dabr paie ta PRL, nu ir visai nieks nebeaisku ir biski pikta, kazkokios normos pas mane parasytos kosmines. Pagal tai ka randu tai labai ant ribo…
Endokrinologas, geriausiai kuris dirba su planuojančiomis pastoti. Arba nevaisingumo gydytojas, besispecializuojantis endokrinologijoje
LaMona parašė:
Ai aš negerai parašiau. Ne didokas atpo. Bet ats keistas, nes ne 0,8 jūsų ats, o mažiau nei 0,8, nes yra ženkliukas toks priekyje. Tai kai atpo norma nuo 0, o jūsų …
tai va as ir visaip varciau ziurinejau ji,, kazkaip keisti mano tyrimai sykart. Dariausi toje pacioje antakalnio poliklinkoje, bet tos norsmo kazkios neaiskios man. Gal reiktu pabandyti pakartoti net nzn. Tek pakenteti turbtu iki leipos pradzios kada pas ine einu, nes viskas taip sauniaiejos, o va sie tyrimukai vsiai galva sususko.
Ziurzia parašė:
tai va as ir visaip varciau ziurinejau ji,, kazkaip keisti mano tyrimai sykart. Dariausi toje pacioje antakalnio poliklinkoje, bet tos norsmo kazkios neaiskios man.…
Tai pas endokrinologę per tą laiką pabandykite patekti. Pvz Zabulienė ankščiau Antakalnio pol dirbo, bet dabar Karoliniškių. Dar Šidlauskas yra toks kažkur privačiai dirbantis
LaMona parašė:
Endokrinologas, geriausiai kuris dirba su planuojančiomis pastoti. Arba nevaisingumo gydytojas, besispecializuojantis endokrinologijoje
hm na bandysiu tuomet kazkoki toki susirasti, nes visai man nieks neaiku. Tik va viena man dabar neramu jei si rodikli labai iatkoja stresa tai jo rodikliai pas mane gali buti kai amerikietiski kalneliai
Ziurzia parašė:
hm na bandysiu tuomet kazkoki toki susirasti, nes visai man nieks neaiku. Tik va viena man dabar neramu jei si rodikli labai iatkoja stresa tai jo rodikliai pas ma…
Tai prl visoms yra kaip amerikietiški kalneliai. Todėl ir rekomenduojama jį ties 200 laikyti, jei planuojama. Kad per tuos bangavimus aukščiau normos neužbanguotų. Nes momentinis užbangavimas iki kiaušialąstės apvaisinimo ją užnuodija ir ji jau niekam tikusi
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai