LaMona parašė:
O amh koks? Blogai, kad net 15. O lygiai 15 ar viršija? Sako iki 15 dar pusė velnio. Mažėjant amh, kyla fsh. Fsh mažinimui skiriami vaistai
15,70 U/I
AMH normos ribose: 6,84 (normos ribos pagal amžių 1.05 - 53.5)..
LaMona parašė:
O amh koks? Blogai, kad net 15. O lygiai 15 ar viršija? Sako iki 15 dar pusė velnio. Mažėjant amh, kyla fsh. Fsh mažinimui skiriami vaistai
15,70 U/I
AMH normos ribose: 6,84 (normos ribos pagal amžių 1.05 - 53.5)..
bonum parašė:
15,70 U/IAMH normos ribose: 6,84 (normos ribos pagal amžių 1.05 - 53.5)..
![]()
Manau nesuk galvos ir kitą c fsh išsitirk iš naujo. Jis kiekviename c gali būti kitoks. Man visada normalus būdavo, o per ivf 15,60
LaMona parašė:
Manau nesuk galvos ir kitą c fsh išsitirk iš naujo. Jis kiekviename c gali būti kitoks. Man visada normalus būdavo, o per ivf 15,60
Bet IVF pavyko ar rezultatas
kito IVF?
Mes, jei mano kiaušintakiai bus pratekami, planuojame IUI, bet dabar net nežinau ką man pasakys penktadienį. Gal IUI, o gal iškart IVF.. Na, bet dar kitą mėnesį (tikiuosi, kad kitą) padarys kiaušintakių pratekamumo tyrimą, bent jau taip kalbėjome. O jei dar tie kiaušintakiai.. Bet tikiuosi, kad viskas bus
Ačiū, reikės pakartoti FSH
bonum parašė:
Bet IVF pavyko ar rezultataskito IVF?
Mes, jei mano kiaušintakiai bus pratekami, planuojame IUI, bet dabar net nežinau ką man pasakys penktadienį. G…
Ivf pavyko. Bet antriniai foliai nesistimuliavo dėl aukšto fsh. Du dominuojantys buvo ir jie tik ir užaugo
LaMona parašė:
Ivf pavyko. Bet antriniai foliai nesisrimuliavo. Du dominuojantys buvo ir jie tik ir užaugo
Bet užaugo.
Svarbiausia rezultatas!
LaMona parašė:
![]()
![]()
Vistiek artimiausiu metu pamatysite gražius skaičiukus![]()
Ir as to paties linkiu
renata renata parašė:
Ir as to paties linkiu![]()
Aciu
LaMona parašė:
Pas mane fsh buvo 17. Bet jis kiekviena cikla kitoks juk buna, ziurint koks kiausinukas auga.
Vichy parašė:
Pas mane fsh buvo 17. Bet jis kiekviena cikla kitoks juk buna, ziurint koks kiausinukas auga.
Tikiuosi, kad kitą ciklą jau bus žemesnis
Nusipirkau dar inofolic (buvau kažkada gėrusi, dabar dar prisiskaičiau.. tikiuosi kiek padės). Ir laukiu nesulaukiu penktadienio, kad pakonsultuotų ir paskirtų tą kiaušintakių praeinamumo tyrimą
Sveikos mergaites
Vakar buvau pas gine profilaktiskai, 12 cd, mate kaireje kiausideje endometrioze (gan nemaza ) uzima visa kiauside, kitoje grazus foliukas, sake po triju menesiu vel atvykti apziurai. Sake gali buti kad is tos kiausides gali nevykti ovuliacija... ir kiausintakius gali buti uzspaude... zodziu ne kazka...
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai