Toycka parašė:
Labas rytas, norejau paklaust ar normalu kad mano hcg is 2318 per 48 Val pakylo tik iki 3695? Aciu
Normalu, tu nepergyvenk nes pakenksi taip leliukui!
Toycka parašė:
Labas rytas, norejau paklaust ar normalu kad mano hcg is 2318 per 48 Val pakylo tik iki 3695? Aciu
Normalu, tu nepergyvenk nes pakenksi taip leliukui!
gretoosia parašė:
Sveikos merginos, taigi mano mm neatkeliavo iki siand, ir pasidariau testa neistverus taigi!! ka manote?Bijau, dar dziaugtis :))
Sveikinimai!!!!!!!!
pirellikiss parašė:
Mergytes kaip zymite BKT laika jei esate isvykusios atostogu I kita laiko zona? Na pvz as I Airijos vykau I Lietuva ir atgal. Tai koki laika man bunant Lietuvoje r…
As lt airijos laiku zymejau
Grazinau parašė:
As lt airijos laiku zymejau![]()
Ta prasme jei Airijoje 6 ryto tai Lietuvoje bus 8 ryto ir BKT zymejai 8 ryto?
pirellikiss parašė:
Ta prasme jei Airijoje 6 ryto tai Lietuvoje bus 8 ryto ir BKT zymejai 8 ryto?
![]()
Jop
as airijoj 7h zymedavau, lt 9, arba puse 9
Grazinau parašė:
Jopas airijoj 7h zymedavau, lt 9, arba puse 9
![]()
Aciu uz paaiskinima
pierla parašė:
Ar kurios nors sportuojate ar galvojate sportuoti :)? Pati noriu pradėti sportuoti, bet nežinau ką reikės daryti kai pastosiu, juk pirmosios savaitės tokios trapios…
Sveika , as galvoju pradeti sportuoti bet jau veluoja mm man tai turejo buti 26d bet ju dar nera.. pas mane jo nereguliaros tai net nezinau kaip elgtis nes nt siuo metu negaliu pasidaryti isvykus is lt kolkas
as esu girdejusi kad labai reikia save saugoti jei jau uzkimba kad nepabegtu..
na cia esu girdejusi tik nezinau kaip istikruju man paciai dabar neramu vakar matavausi bk 36,8/9 visad krutis skaudrdavo pries mm , o db ju neskauda isvis
SSaullytee parašė:
Sveika , as galvoju pradeti sportuoti bet jau veluoja mm man tai turejo buti 26d bet ju dar nera.. pas mane jo nereguliaros tai net nezinau kaip elgtis nes nt siuo…
Turbūt galima tave sveikinti, nes turbūt užkibo
pierla parašė:
Turbūt galima tave sveikinti, nes turbūt užkibo![]()
Na neskubu dziaugtis , nors valar sudure lairi sona , taciau siandien pasimatavus temperatura rode 36,4 , na nezinau net kanir galvoti nes visad jei veluodavo pm visvien skaudedavo krutine ir zinodavau kad susirgsiu nors tikedavaus kad uzkibs bet nieko
taciau dabar veluoja jos jau nuo 26d ir man krutines isvis neskauda hmm.. reiks stebeti kiek laiko tos mm dar neateis buciau begalo laimynga jei istikruju pagaliau po metu bandymo uzkibo !
bet dar bijau nes nesu tikra be testo dziaugtis
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai