Morkele parašė:
Mane pries 7 metus operavo Vanagas Krikscioniskuose
ir mane vanagas pries metus
Morkele parašė:
Mane pries 7 metus operavo Vanagas Krikscioniskuose
ir mane vanagas pries metus
paukste. parašė:
O gal zinot gera ginekologa siauliuose?
As pati einu pas Grazeliene, bet labiausiai merginos liaupsina Ligeikiene ir Balciuniene
SunMoon parašė:
Gal pas Vanaga jus buvot?
Ne, aš pas Deksnienę
pas Vanagą nenoriu
Agniusdei parašė:
Ne, aš pas Deksnienępas Vanagą nenoriu
![]()
Is pavardes baisu
SunMoon parašė:
Manau, kad galima. Man Kaune ji rekomendavo, moteris (medike), kuri pas ji lankosi. Liepe vaziuoti, ieskoti problemos, tik pas ji. Bet, kazkaip apie ji niekur negi…
O nebandet tiesiog registruotis krikscioniskuose registraturoje pas Vanaga? Su seimos gyd siuntimu manau turetu nieko nekainuot vizitas
l
Morkele parašė:
O nebandet tiesiog registruotis krikscioniskuose registraturoje pas Vanaga? Su seimos gyd siuntimu manau turetu nieko nekainuot vizitasl
Kad jie visi, dabar privaciai dirba, net nezinau. Biski skaitinejau apie ji, bet jis manes nesuzavejo, tik kas liecia operacijas, jis geras spec.
SunMoon parašė:
Kad jie visi, dabar privaciai dirba, net nezinau. Biski skaitinejau apie ji, bet jis manes nesuzavejo, tik kas liecia operacijas, jis geras spec.
SunMoon parašė:
SunMoon parašė:
Su siuntimu pas vanaga nekainuoja
justyteee parašė:
O kiek dienu tau tepliojo? Zinot as visgi galvoju kad man zenklas jog ateina mmm, nors ju laikas kovo 1/2
Man taip pat vis dar tepa.Atrodo kad tuo pat metu pradejo kiek atsimenu.Nesuprantu kodel.MM nusimato tik kovo 6.Ir taip ilgao netepa pries tai.Dabar galvoju gal gydytojas ka paspaude kai pilva maige ir tikrino ar viduriai neuzketejo.
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai