madama00sq parašė:
Labas rytas mamytės ar jau galima sakyti kad laukuos mm 21-22 turėtubūti ov vyko 5-6 d. mm nereguliarios tai gine rekomendavo gerti cycle balance ir rezultatas po 3…
Linkiu ryškėti 😍
madama00sq parašė:
Labas rytas mamytės ar jau galima sakyti kad laukuos mm 21-22 turėtubūti ov vyko 5-6 d. mm nereguliarios tai gine rekomendavo gerti cycle balance ir rezultatas po 3…
Linkiu ryškėti 😍
madama00sq parašė:
Aš taip džiauguos kad ir tuo pačiu bijau lygei prieš metus 20 savaitei turėjau persileidima kaip reikės susitvarkyti su savo blogom mintim ir visada tikinti save ka…
Aš dvi nesėkmes turėjau. Suprantu jus. Tiesiog neleiskit blogoms mintims imti viršų
Sveiki, prisijungiu i planuojanciu gretas🙈 turiu PKS, geriau kontraceptikus, dabar juos nutraukus folio rugsti geriu ir cycle balancing, dar pirma ov tik turetu but, bet jauduliukas jau yra (planuojam pirma vaikuti). Norejau pasiklausti del tu ov testu. Jei ov turi but apie 20 d., ar 18-19 d. Ov testas rodyt kazka turetu ar ne? Nelabai suprantu kaip jie ten veikia🤷♀️
Klaja parašė:
Sveiki, prisijungiu i planuojanciu gretas🙈 turiu PKS, geriau kontraceptikus, dabar juos nutraukus folio rugsti geriu ir cycle balancing, dar pirma ov tik turetu but…
Reikia juos daryti kiek anksčiau, pradekit nuo kokios 16cd ir kiekviena diena tuo pačiu metu, kai antra juostele pradės ryškėti galit ir du kartus pasidaryti kad pagauti pati pika🤗
pierla parašė:
Labas! Benu nebera ov testu.gal kuri klause kada bus?
Is Gandrolabs daugelis siunciates :)?
Man gandrolabs labai patinka ir perkant daugiau nėra brangu🤗
Salisali parašė:
Man gandrolabs labai patinka ir perkant daugiau nėra brangu🤗
Man karta buvo daug brokuotu, tai nusivyliau, bet matau teks duot antra sansa
kokio jautrumo perkat?
pierla parašė:
Labas! Benu nebera ov testu.gal kuri klause kada bus?
Is Gandrolabs daugelis siunciates :)?
Taip, aš esu bandžiusi, didžiąją dalį pirkau būtent tuos iš gandrolabs 😊
miau miau parašė:
Taip, aš esu bandžiusi, didžiąją dalį pirkau būtent tuos iš gandrolabs 😊
Jau uzsisakiau :))
bra123 parašė:
Tai gerai, išeinant į nga ar vpa, kuo daugiau ant popieriaus, tuo blogiau. Vienintelė priedo blogybė, kaip lengvai uždėjo, taip lengvai gali ir nuimti. Bet aš ne ap…
Šiuo metu aš atostogauju man biuletenio nieks neduos..
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai