bra123 parašė:
Bet konkrečiai...![]()
Turbūt reikia nepatarimo, o paguodos. Bet kažkaip paguoda čia teikiama ne bent kitais klausimais, o ne dėl ne patinkančio gyvenimo 🤷♀️
bra123 parašė:
Bet konkrečiai...![]()
Turbūt reikia nepatarimo, o paguodos. Bet kažkaip paguoda čia teikiama ne bent kitais klausimais, o ne dėl ne patinkančio gyvenimo 🤷♀️
2rogue parašė:
Iš gandrolabs NTgal vaidenasi
Man kazkaip atrodo, kad nesubege dar dazai, o ten kur antra juostele turetu buti, balciau 🤷♀️
pierla parašė:
Man kazkaip atrodo, kad nesubege dar dazai, o ten kur antra juostele turetu buti, balciau 🤷♀️
Gal nzn
rytoj su rytiniu bandysiu, žiūrėsiu ką tada rodys
daugiavaikemama2022 parašė:
Sveikos, nauja narė esu! Laukiuosi dvynukų,18+6sav. Gal galite ką patarti, kaip ką daryti?
Ką Jūs turite omeny ką ir kaip daryti? Ir šiaip patarčiau jungtis į gruodinukų grupę, nes manau gimdysite gruodį, ten galėsite diskutuoti su besilaukiančiomis mamytėmis
Spalvotuke parašė:
Ką Jūs turite omeny ką ir kaip daryti? Ir šiaip patarčiau jungtis į gruodinukų grupę, nes manau gimdysite gruodį, ten galėsite diskutuoti su besilaukiančiomis mamyt…
Ačiū
Maja11 parašė:
Pagaliau sulaukiau mėnesinių, galėsim pradėti sekti ciklą ir tikėtis, kad pavyks! Gal esat bandžiusios clearblue OT? Kažkaip tos juostelės nelabai man patinka..…
O jūs po persileidimo? Lyg mačiau jus vasarinukų grupei
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai