Krasula parašė:
Jau dalinausi vakar, šiandien irgi pasidalinsiu ❤️ jei noresit ❤️ čia gal daugiau išsipasakojam 💖
Galime ir facebooke susikurti privacia☺️
Krasula parašė:
Jau dalinausi vakar, šiandien irgi pasidalinsiu ❤️ jei noresit ❤️ čia gal daugiau išsipasakojam 💖
Galime ir facebooke susikurti privacia☺️
Nei aš pikta, nei ką
bet jūs tiek nervuojatės, pykstatės, nerimaujat. Galvojat tai padeda? Atsipalaiduokit ir viskas įvyks savaime... Perėjau kryžiaus kelius, kad galėčiau hcg darytis ir matyti kylančius skaičius. Tik kai atsipalaidavau ir nusiraminau-pavyko.
Neskaičiuoju svetimų pinigų, man dzin tie jūsų pinigai
bet daugiau nieko nerasi čia tik vaiduoklių foto
tai gal atskirą grupę darykit-vaiduoklių medžiotojos
donata.si parašė:
Nesuprantu kam mėtyti pinigus ant tų testų? Pasidarai kraują kelis sykius ir aišku viskas.
Oj kaip lengva jums kalbėti kai pilvukas jau uždėtas..
turbūt nežinote ką reiškia planuoti n metų... Ką reiškia tikėtis laukti kiekvieną mėnesį ir matyti |... Ka reiškia bandyti viską.. betką.. betkokią išgirstą naują nesamonėlę,nes gal va ji padės.. oj mergaitės nebūkit tokios...
Atrodo mūsų visų tikslas čia vienas ir tas pats,bet kur daug moterų ten visada kažkokie pykčiai kyla.. ehh :/
donata.si parašė:
Nei aš pikta, nei kąbet jūs tiek nervuojatės, pykstatės, nerimaujat. Galvojat tai padeda? Atsipalaiduokit ir viskas įvyks savaime... Perėjau kryžiaus kelius, ka…
Čia ne vien tik vaiduokliai, čia yra viskas.
Man pavyko pastoti, kai nebuvau nuo visko nutolusi ir atsipalaidavusi, buvo viskas kaip visada, kad labai norejau ir galvojau apie tai.
Iš visko darau išvada - pastojimas - tai sekmes dalykas, gali tureti tobula prg, ir tobulus tyrimus - bet. O gali viena diena su blogais tyrimais, susipykus su vyru ir tik 'nevaisingą' dieną pasimylejus užkibti - kai jau ale skyrybos, ir spinta per pusę 😁🤪
Taigi, visaip būna.
O Jums stiprybės, suprantu kokie sunkūs buvo tie nevaisingumo metai... Dabar po širdimi nešiojate mažylį, tai taip nuostabu...
Sekmingo ir sklandaus Jums neštumo 🌼
donata.si parašė:
O kur gimdyti? Tik gimdymo namuose ar yra kokia kita įstaiga?
Klaipėdos gimdymo namuose gimdžiau, nusiskundimų neturiu viskas buvo tobula. Nors buvo gąsdinimų, kad personalas baisus, elgiasi kaip negražiai, bet viskas buvo super, rūpestis max buvo, pati gimdžiau 2020m vasarį, o 2022 gegužę turėjau galimybę dalyvauti sesers gimdyme tai taip pat buvo viskas labai gerai, be priekaištų☺️
roxy77726 parašė:
Kaip jums Rasą Dargiene? Aš pas ja lankiausi dėl ilgo nepastojimo. Tai man tik pagalbinį siulė. Po puses metų pastojau natūraliai.. 🤷♀️
Na ji tokia dalykiška, ankščiau lankiausi pas Odetą Drulytę,tai šiek tiek pripratus jau buvau prie itin malonaus ir švelnaus bendravimo. Bet iš esmės tai patinka, kad Dargienė tokia konkreti, atsako į visus klausimus išsamiai, paaiškina jei kas neaišku. Nežinau jūsų nepastojimo priežaščių, bet mum pasiūlė 3 IUI ir jei nepavyksta per juos tuomet IVF, kolkas 1 IUI nesėkmingas, ruošiames antrąjam.
donata.si parašė:
Nei aš pikta, nei kąbet jūs tiek nervuojatės, pykstatės, nerimaujat. Galvojat tai padeda? Atsipalaiduokit ir viskas įvyks savaime... Perėjau kryžiaus kelius, ka…
Įsikišiu ir aš, nevaisingumas yra LIGA, kuri yra gydoma vaistais. Jūsų pasakymas "atsipalaiduokit ir viskas įvyks savaime" yra mažų mažiausiai juokingas ir įžeidžiantis. Juk žmogui sergančiam vėžiu nesakote atsipalaiduok, negalvok ir pasveiksi.
MamytėD parašė:
Oj kaip lengva jums kalbėti kai pilvukas jau uždėtas..turbūt nežinote ką reiškia planuoti n metų... Ką reiškia tikėtis laukti kiekvieną mėnesį ir matyti |... Ka…
Ponia, aš esu po IVF. Sumokėjau tūkstančius, kad pastočiau ir laukiu hcg tyrimų kas 72 val.su baime auga skaičiai ar ne. Todėl tikrai žinau ką reiškia laukti, tikėtis ir nieko neturėti.
EvelinaVic parašė:
Klaipėdos gimdymo namuose gimdžiau, nusiskundimų neturiu viskas buvo tobula. Nors buvo gąsdinimų, kad personalas baisus, elgiasi kaip negražiai, bet viskas buvo sup…
Nevarkit su IUI, iškart prašykit IVF. Nes IUI yra laiko ir pinigų švaistymas
man taip daktaras sakė kai paklausėm gal pabandom IUI prieš IVF. Na bet žinoma kiekvienam yra savo diagnozės ir patarimai.
EvelinaVic parašė:
Įsikišiu ir aš, nevaisingumas yra LIGA, kuri yra gydoma vaistais. Jūsų pasakymas "atsipalaiduokit ir viskas įvyks savaime" yra mažų mažiausiai juokingas ir įžeidžia…
Aš 10 metų negaliu pastoti, tik per antrą IVF kai atsipalaidavau, nuraminau nervus ir pasidaviau į gydytojo rankas 100 proc.man pavyko pamatyti HCG kylančius skaičius. Todėl aš žinau ką sakaau ir sakyti atsipalaiduoti yra verta! Kai nebedariau nt ir mažiau skaičiau visokių komentarų ir pasistebėjimų mums pavyko!
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai