kiviukas parašė:
Merginos, rašau ir rankos dreba, ar ir jūs matot tą patį, ką ir aš?
Matosi ir man!
Tokios naujienos, kai pavyksta planuojančioms ilgesnį laiką, visada nudžiugina labiausiai
kiviukas parašė:
Matosi ir man!
Tokios naujienos, kai pavyksta planuojančioms ilgesnį laiką, visada nudžiugina labiausiai
Lapė__ parašė:
O patarkit kokie testai patikimiausi??? Ar pirkt ankstyvuosius? Ar paprastų užtektų
Nepirkit tu ankstyvuju jie brangesni ir ss rodo jei turit galimybe siulyciau nusiporkti is drogo facelle
kiviukas parašė:
Kiviuk! 🥹🥹🥹 koks džiaugsmas, jetau! Nekantriai laukiu patvirtinimo ir laikau visus įmanomus kumščius ♥️ kada eini priduot kraują?
Sveikos merginos na po savo nesėkmingai viltingo pirmo ciklo, kuomet greiciausiai buvo biocheminis nestumas, ar kaip ten vadinas , vel bandom, antras ciklas , tik manau daug labiau atsipalaidavus, ryt pagal programele numatoma ovuliacija, nd atlikom siandien ryte, manau bandysim ir ryt ryte. Naudojam šį ciklą conceive plius lubrikanta, tikiuos šį ciklą įsitvirtins sėkimingai...
kiviukas parašė:
Matosi vaiduokliukas ☺️👍
Kauniete33 parašė:
Sveikos merginos na po savo nesėkmingai viltingo pirmo ciklo, kuomet greiciausiai buvo biocheminis nestumas, ar kaip ten vadinas , vel bandom, antras ciklas , tik m…
Sveika, sėkmės bandant🤞🏻 Man irgi ovuliacija ant dienų turi būti, matyt panašiu metu skaičiuosim dpo
kiviukas parašė:
Padžiuvus dar geriau matosi brūkšnelis, na nejaugi tikrai... 🥹
10dpo
LINKIU RYŠKĖTI
kiviukas parašė:
Jaučiu tipinius pms simptomus, labai pilna ir skausminga krūtinė, lengvai vis pamaudžia gimdą, panašus jausmas į pareinančias mm, tik gerokai lengvesnis, o vieninte…
Mano pirmas simptomas buvo 8 ir 9 dpo saltkretis ir 10 dpo pamačiau pirmą vaiduokliuka 😁😁😁
Mergelytė parašė:
Mano pirmas simptomas buvo 8 ir 9 dpo saltkretis ir 10 dpo pamačiau pirmą vaiduokliuka 😁😁😁
Man irgi buvo šaltkrėtis šeštadienį ir temp. O svarbiausia nei sloga, nei gerklė nieko nėra. Tik pilvas burbuliuoja ir lygu temp. Testo dar nesidariau, bijau pamatyti baltą. Šiandien 9 DPO. Bet rytoj darysiuosi testą. Vakar visą dieną šokinėjo temp.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai