Forinnta parašė:
Čia jau aiškūs, ryškūs 😉👍 registruokites pas gydytoja 😉
Nepatikėsiu tikrai kol pas gine nepamatysiu, atrodo taip ilgai laukėm, svajojom ir netikiu dabar 😂 bet pas gine tai jau kokių 8 sav eit?
Forinnta parašė:
Čia jau aiškūs, ryškūs 😉👍 registruokites pas gydytoja 😉
Nepatikėsiu tikrai kol pas gine nepamatysiu, atrodo taip ilgai laukėm, svajojom ir netikiu dabar 😂 bet pas gine tai jau kokių 8 sav eit?
Sveikos, noriu pasiklaust gal kuriai irgi taip pat buvo. Pas gine šiandien buvau pasakė jog mato taškelį👼 ir tuo pačiu cistą 5cm. Liepė pasisaugoti, mažai krūviaus. Ar viskas gerai yra, niekas blogai neatsitinka ? Aišku būčiau ginės paklausiusi kas ir kaip, bet kai sužinojau jog cista yra kuri gali plyšti, tai labai supanikavau ir nebepaklausiau😅 pasidalinkit savo patirtim 😊
Gabi023 parašė:
Na 7sav jau mato plakancia sirdele. O ar veluoja jau menesines? Galit pasidaryt kraujo hcg tyrima, jei kas dvi dienas rezultatas dvigubeja viskas ok, nuo 1000 rezultato jau mato echo. Bet jusu testai ryskus, jau manau turetu matyt 😀 sekmes👍
Gabi023 parašė:
Sveikos, čia jau tikrai nemeluoja taip? 😂😂 abu daryti šiandien tik pieštukas jau antras ir su praskiestu labai šlapimu. Aš negaliu patikėt😂
Kokie ryškūs!!! 😍😍😍 gražu!! Sveikinimai Jums 🎈🌸 lauksime žinių po gydytojos vizito 🤩
Gabi023 parašė:
Sveikos, čia jau tikrai nemeluoja taip? 😂😂 abu daryti šiandien tik pieštukas jau antras ir su praskiestu labai šlapimu. Aš negaliu patikėt😂
Kokia laimė, sveikinu!🥹❤️
Ačiū labai visoms!! Man po lp buvo susitvarke ciklai, paskui biškeli vėl išsimėtė. Šiaip mm turėtų būt pirmadienį, vyras dar nedavė ramybes pasidaryt nt dar vieną, bet dariau pregna rožinį, tai vos matosi, bet ir šlapimas ne koncentruotas ir testas kitas, tai neapsikraunu ❤️❤️
Modesta... parašė:
Sveikos Merginos ,gal galit paaiškinti, kaip man visi testai gan ryškus rodo teigiamus 24CD .Pirmas neryškus huvo 6DPO ...Ankstyva Ovuliacija ?Visada Ovuliacija ja…
Tikriausiai ankstyva ov sveikinu 😇
Mamyte@ parašė:
Sveikos merginos įmesiu savo daryta prieš valandą🙂jau nebežinau nei pati kai labai lauki tai atrodo jau vienai sunku spresti. Vyrui nerodau nez nesinori jo liūdinti…
Nieko nematau 😔