Gab342 parašė:
Mes ir turėjom mylukus šia savaite kas antra diena, tai ketvirtadieni jau sakė nepasiprask 😀😀😀 Bet vakar dar pavyko atlikt nd, ir už kokių 4 val pradėjo jau labai n…
linkiu II 🥰
Gab342 parašė:
Mes ir turėjom mylukus šia savaite kas antra diena, tai ketvirtadieni jau sakė nepasiprask 😀😀😀 Bet vakar dar pavyko atlikt nd, ir už kokių 4 val pradėjo jau labai n…
linkiu II 🥰
Indriukas777 parašė:
Labas rytas merginos💥 na kaip jaučiatės? Kelinta DPO? 🥂❄️
laba. gerai, tik krutine bangom skauda, kaip jūs ? 12po
Ežiukėė parašė:
Sveikos 😊 pagaliau po 5metų ir mes sulaukėm staigmenos.. esu jau 13+4 🥰 labai džiaugiuosi, kad beveik praėjau pirmąjį trimestrą, nes esu rizikos grupėj 🥲 tai bus mū…
Labai sveikinu❤️
paddingtonas parašė:
laba. gerai, tik krutine bangom skauda, kaip jūs ? 12po
Šiandien 6 DPO, maudžia pilvą🤦♀️
Indriukas777 parašė:
Man šįryt temperatūros šuolis įvyko, tai jeigu ir ryt poryt laikysis aukščiau, vadinasi tik vakar ov vyko. Beje jaučiau kaip pilve ir šone vakare sudūrinėjo. Ir speneliai vakar kažkokie jautresni buvo. O vakar nd jau bebuvo, žiūrėjom su vyru filmą ir užmigom abu 😅. Bet prieš tai daug labai buvo, tai gal yra tikimybė, kad ten jau laukė plaukikai kiaušinėlio.
Meskutne parašė:
Man šįryt temperatūros šuolis įvyko, tai jeigu ir ryt poryt laikysis aukščiau, vadinasi tik vakar ov vyko. Beje jaučiau kaip pilve ir šone vakare sudūrinėjo. Ir spe…
Bet įdomiai taip neįprastai vėliau šį ciklą. Pagal praėjusius ciklus programėlė prognozavo, kad 11 dieną ov vyks. Ir KB išskyrų kaip niekad daug turėjau. Nežinau gal čia dar tas lubrikantas kažkokios įtakos duoda. Bet pvz paskutinį kartą kai mylėjomes be lubrikanto, tai po visko iš manęs išbėgo toks gumulas gleivių, kaip koks kamštis nėštumo pabaigoje. Tai tąkart tikrai ne nuo lubrikanto tos gleivės. Žodžiu Jeigu vakar jau buvau nusivylusi ciklu ir jį nurašius kaip anovuliacinį, tai šiandien jau viltis atsirado, jog tiesiog vėlesnė ov įvyko.
Meskutne parašė:
Man šįryt temperatūros šuolis įvyko, tai jeigu ir ryt poryt laikysis aukščiau, vadinasi tik vakar ov vyko. Beje jaučiau kaip pilve ir šone vakare sudūrinėjo. Ir spe…
Jau su tiek myliuku tai visi ten kanalai spermiukais uzkimsti 😂🤭
Dreamland parašė:
😁
Dreamland parašė:
Na tikiuosi, kad jie vis dar ten tinkamu laiku buvo 😅
Indriukas777 parašė:
Na pagal taip kaip aš jaučiau,tai man jau 3dpo,bet pagal kalendorių dar tik 1dpo. Vis gi tikiu savo kūnu,kai tik pradėjau jausti karšti,kad pakilo bkt ir maudimą dešinėje kiaušidėje,nugaros skausmas kai tik atsirado. O jau nuo šio ryto jaučiu aiškius pamaudimus kairėje kiaušidėje,vakar ir pilvo apačią pamusdendavo. Bet viskam turiu paaiškinimą,tai per daug neisisvajoju,bet norisi tikėti,kad jau kažkur ten keliauja🙏
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai