Adagioo parašė:
Nuraminot!!!!! O paskui kartojant kas 48val kilo gražiai ane?![]()
Taip dvigubejo kas dvi dienas graziai
HCG
6/02 - 16.6
8/02 - 52.7
10/02 - 139
12/02 - 449
14/02 - 997
19/02 - 4327
Adagioo parašė:
Nuraminot!!!!! O paskui kartojant kas 48val kilo gražiai ane?![]()
Taip dvigubejo kas dvi dienas graziai
HCG
6/02 - 16.6
8/02 - 52.7
10/02 - 139
12/02 - 449
14/02 - 997
19/02 - 4327
Kaip džiugu, kad kelios narės iš gegužiukų/birželinukų grupės pereina į naujas grupes. Džiaugiuosi už jus ir lauksiu savo testo (man 3 dpo). Po savaitės, jei neprasidės mm, darysiu testuka. buvau jau užmiršusi, ka reiskia laukti testo darymo dienos, o dar gimtadienis mano išpuola😁😁
Aquajim parašė:
Taip dvigubejo kas dvi dienas graziai![]()
Klausimėlis
o tas visas dienas ir prg darėtės? Ar tiesiog jei pirmą kartą su juo viskas ok, paskui tik hcg?
lapaite parašė:
4+3 ir atsakymai atėjo 513
Susiskambinau su gydytoja, pasakė, kad skaičiiai maži...nežinau,nei ką galvoti.🙁
Tai pas jus labai puikiai paaugo, galvokit, kad viskas puiku ☺️ Nelabai suprantu jūsų gydytojos logikos ☺️
Adagioo parašė:
Aš šiandien pasidariau. Yra 4+1sav. Hcg 121, prg dar nėra atsakymų. Kažkaip irgi mažokas skaičius😬 nu žiūrėsim ką poryt rodys. Pas jus nėra dar atsakymų?
…
Viskas cia gerai! As MM diena ejau darytis hcg tyrimo ir buvo 81 tik
Adagioo parašė:
Klausimėliso tas visas dienas ir prg darėtės? Ar tiesiog jei pirmą kartą su juo viskas ok, paskui tik hcg?
Prg dariausi tik su trim paskutiniais tyrimais
bet jis toks kintantis ir sokinejantis, tai tol kol normos ribose, tai nerimauti ir nereik sakyciau
nebent jau labai visai ant ribos
Foxi parašė:
Viskas cia gerai! As MM diena ejau darytis hcg tyrimo ir buvo 81 tik![]()
Nu pas mane irgi mm diena šnd
tikiuosi geriausio, ačiū labai už pasidalinimą, labai ramina tokios patirtys
lapaite parašė:
4+3 ir atsakymai atėjo 513
Susiskambinau su gydytoja, pasakė, kad skaičiiai maži...nežinau,nei ką galvoti.🙁
Nu kurgi maži. Aš buvau 4+1 ir buvo kažkas apie 300. Maži gal turėjo mintyje, kad per echo nesimato dėl to, nes tik nuo 1000 gali matyti.
Rama parašė:
Jus taip pat vienoje iš Skandinavijos šalių?
Žadėjau ir aš pasiimti clearblue, bet daug kam irgi melagis pasitaiko, tai galvoju…
Norvegijoj as.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai