Maniosime parašė:
Man ryt jau 9dpo... 🥲 galvoju ar gadinti testą ar laukti dar šeštadienio/sekmadienio 🥹
Daryt, daryt 🙏☺️🤞
Maniosime parašė:
Man ryt jau 9dpo... 🥲 galvoju ar gadinti testą ar laukti dar šeštadienio/sekmadienio 🥹
Daryt, daryt 🙏☺️🤞
BusKaipBus11 parašė:
Daryt, daryt 🙏☺️🤞
Bijau kaip velnias kryžiaus 😁😁😁
Maniosime parašė:
Laukti
Maniosime parašė:
Man pasirodė šį ciklą daug bet 1 kartą 5 ar 6 dienos prieš ov piką 😄 nepraraskit vilties, pagausit tikrai
Man niekad kb nebūna,bet nežaisant to buvau pastojus. Tad čia ne eodiklis. Tik kad lengviau ov pagaut su jom.
Maniosime parašė:
Lauk 🙂
BusKaipBus11 parašė:
Pas mane 11cd, ov testukas irgi toks pat, bet as dar nesitikiu bent jau savaite tai tikrai sulaukt piko 🙈
Tai vadinasi dar reikės kelias dienas pagaudyt ovuliaciją😌
BusKaipBus11 parašė:
Pas mane 11cd, ov testukas irgi toks pat, bet as dar nesitikiu bent jau savaite tai tikrai sulaukt piko 🙈
Pas mane visad 12 cd būna. Šiandien 9cd ir net įžiūrėt antro brukšneluo neina. Bet sakau,šis visas ciklas kitoks dėl tų naujų papildų. Tai velnias žino kas su ta ov bus.
Maniosime parašė:
Jei kantrybės yra, tai dar laukit 😊 gali būti dar anksti
Nepasiduodanti parašė:
Man niekad kb nebūna,bet nežaisant to buvau pastojus. Tad čia ne eodiklis. Tik kad lengviau ov pagaut su jom.
Tai taip, būna tiesiog jų viduje, man nebūna daug, pasirodo kelis kart tik per vaisingą langą, dabar iš vis 1 kartą 😅
Zaiceva parašė:
Jei kantrybės yra, tai dar laukit 😊 gali būti dar anksti
Tai va kad nėra 😅 jaučiu bus pagadintas ryt ryte ir po piet 🫣🫣
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai