Happy_days parašė:
O kaip testukai? Daugiau nesidaret ? Paziureti ar ne blanksta?
Dariausi,lyg ryškesni,bet čia labiau žaidimas su testais
Happy_days parašė:
O kaip testukai? Daugiau nesidaret ? Paziureti ar ne blanksta?
Nainaa parašė:
Nenoriu nugasdinti , pati tai patyriau, man kai velai implantavosi buvo biocheminis, pradejo tepti rausvai ir tepe kokias 3-4d tada pramuse kaip mm.. testai neryskejo ir poto pradejo blankti..
Happy_days parašė:
Nenoriu nugasdinti , pati tai patyriau, man kai velai implantavosi buvo biocheminis, pradejo tepti rausvai ir tepe kokias 3-4d tada pramuse kaip mm.. testai neryske…
Nenuteikinėkim iš karto taip neigiamai. Patirčių įvairių būna, man irgi yra tepę, ir ne tai kad tepė, o kraujavau. O buvo tiesiog hematoma, kuri išsivalė ir tiek
Syruna parašė:
Labas rytas,mano ov testukas siande atrodo taip tai suprantu,kad greitai turėtų būti jau ov🙂įdomu jeigu savaitgalį vyras grįžtu ar spetume į šitą ciklą😀programėlė r…
Linkiu kad ov sulauktų vyro ir šį mėnesį pavyktų
Giedrė. parašė:
Linkiu kad ov sulauktų vyro ir šį mėnesį pavyktų![]()
Ačiū labai❤️❤️❤️tikiuosi palauks mūsų ov iki šeštadienio 😀
Giedrė. parašė:
Nenuteikinėkim iš karto taip neigiamai. Patirčių įvairių būna, man irgi yra tepę, ir ne tai kad tepė, o kraujavau. O buvo tiesiog hematoma, kuri išsivalė ir tiek :)…
Kam ta velevele dedat? As nenuteikiu as pasakau kaip man buvo ir daviau patarima galbut kad tas gali buti, juk nesakiau kad butent tas ir yra. Pasakiau kaip man buvo. Aisku visko gali buti.
Nainaa parašė:
Dar pasidarysiu turbūt HCG ir PRG,bet kartot reiktų penktadienį,ir manau atsakymas tik vakare bus,jei trūktų PRG su gine nesusiskambinčiau,nes tik iki pietų dirba. …
Sveiki, pabandykite su ginekologe (jei šiandien užeisite) pasikalbėti apie PRG trūkumo tikimybę, kad gal galėtų iš anksto išrašyti receptą. Jei, pagal kraujo tyrimą, trūks PRG - tuomet pasinaudosite receptu, jei viskas su PRG gerai - tuomet nepirksite vaistų. Žinau, kad tokiose situacijose galima jaustis lengvai pasimetus, todėl pagalvojau, kad tai galėtų būti vienas iš sprendimo būdu, susijęs su progesteronu.
Happy_days parašė:
Kam ta velevele dedat? As nenuteikiu as pasakau kaip man buvo ir daviau patarima galbut kad tas gali buti, juk nesakiau kad butent tas ir yra. Pasakiau kaip man buv…
Vėliavėlę dėjau ne aš
aš manau, kad tokiu jautriu metu, ir tokiu jautriu klausimu ir komunikuoti reikia kažkiek jautriau. Bent aš visad laikausi tokios taktikos - jeigu mano žinutė išgąsdins ar įžeis, jos geriau nerašyti. O jei jau rašyti - labai apgalvotai.
Na nes jei man parašytumėt taip, kad nenoriu gąsdinti, bet vat man buvo taip ir taip, tai aš prisitaikyčiau viską sau 100 proc.
ir jau baisiai nerimaučiau
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai