savi parašė:
Cia kaip gyvenimas duoda sudėlioja 🥰😇 ne visada galim pavyksta rinktis 😇
Iš tiesų, dvynukai labai šaunu! Ir porelė, ir vienos lyties! Bet man gražu tik iš šono, sau nenorėčiau kažkodėl
savi parašė:
Cia kaip gyvenimas duoda sudėlioja 🥰😇 ne visada galim pavyksta rinktis 😇
Iš tiesų, dvynukai labai šaunu! Ir porelė, ir vienos lyties! Bet man gražu tik iš šono, sau nenorėčiau kažkodėl
kycka parašė:
Pasiguosiu, nes jau pavargau su tais visais bandymais... Aktyviai bandom su draugu susilaukti vaikelio jau geri metai. Mums 42, 43. Prieš metus pradėjau vartoti pap…
Daug stiprybes jums! Labai gaila, kad kai zmogus visa gyvenima moka mokescius, kai istinka tokia problema, jis lieka vienas, arba visur mojuokis tukstanciais... linkiu neprarasti tikejimo ir vilties, gaila daug padeti negaliu, bet pritarciau, kad butu gerai issitirti visus hormonus, genetika, kraujo kresuma ir kitokias slaptas ligas/bakterijas kurios galetu itakoti pastojima
Pupsika parašė:
25 jautrumo geriausia darytis po mm dienos. Dar pries mm nelabai gali ir parodyti. Ankstyva bandykite. Kai buvau pastojusi, tai 25 jautrumas parode gal 1-2 dienos p…
Pirkau nepatikrinusi, o raso ant testo 4dienos iki mm gali aptikti, gal ir aptiktu jei anksti implantavosi
vis turiu vilti, nors jau ji labai sumazejusi nes du nestumai anksti matesi, mm diena bus aisku
RauDonoji parašė:
Jie 25miu jautrumo? Man parodė mm dieną, iki tol anei joks nerodė nei menkiausio šešėlio😄
Turit omeny, nei 20 ar 10miu neparode?
Kumutuke parašė:
Daug stiprybes jums! Labai gaila, kad kai zmogus visa gyvenima moka mokescius, kai istinka tokia problema, jis lieka vienas, arba visur mojuokis tukstanciais... lin…
Taip
BusKaipBus11 parašė:
Planuojam trecia 😊 Sako tai kaip mes keliausim, is kur gausim laisvo laiko 😅 zdz pats prikalbino, o kai jau as pati uzsimaniau, tai aj nebenoriu 🙈
Geriausia tokiu atveju "netyciukai" tada labai gerai susidelioja visi taskai
su vaikais viskas imanoma, keliones, karjeros, turto uzgyvenimai, svarbu noras ir pastangos, baimes akys visada didesnes nei realybe buna
Rožynė parašė:
Va idomu ar daug cia kurios planuoja 3-čia ar ketvirta ? ;)
Pas mus 5tas plane, bet musu visi paauge, du jau paaugliukai, mazylis i darzeli isejo, jau kokie metai apie dar viena pajuokaudavome bet nedrasu buvo, o dabar abu salom norisi dar vieno dziaugsmo, zinoma jei bus lemta, nes ne be jaunyste, ilgai neplanuosim
savi parašė:
Pas mane 4 😀 arba 5 bus 😂😇
Pirmi dvyniai, tada vienas. Or dabar gal 2 pasitaikys kas ten zino kaip duos iš au…
Wow jus kieta mamule!
Saunuole sveikinu ir zaviuosi stiprybe!
RauDonoji parašė:
Taip
Laikas jau parodys, ne daug liko, pagal mano skaiciavima mm ryt, pagal ciklo kalendoriu sekmadieni
Rožynė parašė:
Kaip gražu, didelė šeima 🥰💯
Aha 😇 kas idomiausia svajone pildosi 😍 augau viena, ir pavydejau kas turejo sesiu broliu 😀😇
Giedrė. parašė:
Iš tiesų, dvynukai labai šaunu! Ir porelė, ir vienos lyties! Bet man gražu tik iš šono, sau nenorėčiau kažkodėl![]()
Kodėl?
labai smagus augimas ir ryšys ju 😇 aisku sunkiausias kai kartais tenka atsiskirti jiem 😮💨
Kumutuke parašė:
Geriausia tokiu atveju "netyciukai" tada labai gerai susidelioja visi taskaisu vaikais viskas imanoma, keliones, karjeros, turto uzgyvenimai, svarbu noras ir pa…
Kieta 😀 nepasakyčiau 😇 bet kad vaikai džiugina ir teikia gyvesio gyvenimo ir dziaugsmo tai tikrai 🥰 ju krykstavimai, nors ir mazi bet upestingumas arbkartais niras padeti stebuna 🥰😇 nekalbu apie kaprizus irzlumus buna visko 😀 bet vaikai ju dziaugsmai daug ko mokytis patiem is ju 😍
Neturejau as vaikystes bet ja matau savo vaikuose laisva grazia laiminga vaikyste 😍😇 ir atrodo vis ne gana norim dar 🥰
savi parašė:
Kodėl?labai smagus augimas ir ryšys ju 😇 aisku sunkiausias kai kartais tenka atsiskirti jiem 😮💨
Na, aš manau, kad nesusitvarkyčiau su dviem kudikiais
kad vaikam augt kartu gera - tikrai suprantu ir pritariu tam. Bet, aš kartsis savanaudiškai ir spie save pagalvoju
bet čia tik aš tokia, esu tikra kad jus puikiai susitvarkot
Jei kartais Dievulis pasiųstų ir man iškart du, žinoma apsidžiaugčiau, spsidžiaugčiau ir jei 3 iš karto
bet labiausiai norėčiau dar vieno ir gana man
savi parašė:
Norisi vienu metu užsiauginti kol dar tas pampiu reikalas 😇 nes po to kaži at besinorės jau grįsti i juos 😇😂 ir mažas vaiku tarpas kažkaip žavi 🥰
Maniškiam 15 ir 17, ir labai norisi grįžti į tuos laikus🤭😀 geriausia būtų dvynukai🤞😅
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai