Sveikos,
zinau, kad cia yra tu, kurios yra vartojusios progesterono zvakutes. Man vizitas bus 8:30 kita savaite. Ar detis progesterono zvakute ar praleisti? darys vaginalini echoskopa
ramykasu parašė:
Sveikos,
As dejau tik vakare pries vizita.
Melynoji parašė:
As dejau tik vakare pries vizita.
Ačiū!
ramykasu parašė:
Sveikos,
Jeigu įprastai dedatės rytais,tai iki vizito nesidėčiau, ir tada po vizito iškart.

O aš va turėjau tris testeros testukus, ir paskutinį šiandien sugadinau,nes sunerimau ,kad man neryškėja,bet išgirdau iš jūsų,kad jie sunkiai ryškėja,bet vistiek sakau aj pabandau sugadint😆
Nu aš nežinau ar vaidenasi,bet va atrodo šiandienos tikrai ryškesnis ir nebuvo darytas iš pačio ryto, viliuosi,kad viskas bus gerai😌😍
Susidėjau testukų foto darytų ką tik,nes pastovėjusiu vertinti kaip ir negalima tai vien dėl to išsisaugojau . Net nežinau ar verta pirkti man kitos firmos testuką, nes gana aiškiai matosi, tai sakyčiau,gal hcg kraują pasidaryti? Nes mano ciklas šį mėnesį buvo kaip ir normalus ,bet ovuliacija pagal mano pojūčius gana vėliau buvo nei yprastai apie 18-20CD dieną.( sprendžiu dėl išskyrų rusvų ,nes testukų OV nesidariau)
Tai kaip manote?geriausia kraujo tyrimą pasidaryti? Tai ir savaitė kelinta matytūsi,nujaučiu ,kad apie 4 bus😅
Sveikos! Na 2025 metais stebuklėlio nebus, tad labai labau lauksiu jo 2026!🤗 Pradėsime labiau į viską žiūrėti, nes praktiškai jau tuuuoj metai, tiesiog atsipalaidavom, sakėm bus kaip bus, bet žiurim vestuvių metines jau atšventėme, bet kaip nėra, taip nėra. 🥲 kokius papildus vyrui rekomenduotumėte ir man? Iki tol geriau folio rūgštį, o vyrui tiesiog vis kokius vyrams pirkau😌
LoveIsYou parašė:
Sveikos! Iškilo klausimas dėl planavimo, galbūt kažkas esat susidūrę: vyrui buvo atlikta laparoskopinė operacija, ar reiktų kažkiek laiko saugotis? Iš vaistų vartot…
6 savaites.
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai