Tinginiuke5 parašė:
Gal kuri jau radusi ar įstojusį į naują grupę, kai mažylis turetu gimti rugpjucio pr? Nerandu arba nemoku ieskoti![]()
Taip pat 2026 rugpjūčio grupės dar nematau
Tinginiuke5 parašė:
Gal kuri jau radusi ar įstojusį į naują grupę, kai mažylis turetu gimti rugpjucio pr? Nerandu arba nemoku ieskoti![]()
Taip pat 2026 rugpjūčio grupės dar nematau
As irgi nematau nieko blogo jei nestukes pasilieka ir pataria planavimo klausimais, bet del nestumo tikrai geriau i menesio grupes .
As du kartus buvau vasarinukuose ir du kartus teko iseiti bet ka padarysi del to kad pasiliksi olaniukiu grupeje maziau neskaudes .
Bet linkiu kad nieks nepatirtu nesekmiu ☺️
RauDonoji parašė:
Galvojau😀 jau antra diena negeriu. Bet. Kitam ciklui nenusiteikus, nemanau, jog 3 kart iš eilės vyks ov iš dešinės pusės. Vakar pagauta akcijų iš Benu užsisakiau 11…
Tikrai neblogos akcijos uz puse kainos 😁 pasiemiau ir as kelias dezutes 😃
Jurintaaa parašė:
Man tai netrukdo. Bet niekada nesupratau tos baimės eiti per anksti į mėnesio grupes, juk jei nutinka nelaimė ar dar kažkas išeini ir tiek.
Na tikrai ir ta nelaime gali nutikti nesvarbu kurioje grupeje busi 🤷♀️ kaip sakoma nuo likimo nepabegsi 🤷♀️
O ir menesio grupeje manau daugiau supratingumo naujos nestukes sulauktu, bei lengviau butu jausmais ir pojuciais dalintis 😇
Abrikosas25 parašė:
Pas mane 6-7dpo tikriausiai kazkaip atsibodo laukkt😂
Oi nesakykit..man 1 dpo..jau kankinuosi 😆...kada planuojat testuotis?
GiedreG parašė:
Oi nesakykit..man 1 dpo..jau kankinuosi 😆...kada planuojat testuotis?
Bandau laikytis iki sekmadienio gal kaip nors..menesines gruodzio 1-2,tai nezinau net ka daryt..rankas trinu kada greiciau ateis ta diena kai bus galima ziuret ar pavyko ar ne...😂nespesit pajust jau bus galima ir jum testuotis🙂↕️
Abrikosas25 parašė:
Gavau siandien shein ovuliacijos testuu 30vnt greitai,tik idomu kaip su hcg butu ar ir patikimi?
Kaip kurie..melyni labai meta seselius
Abrikosas25 parašė:
Gavau siandien shein ovuliacijos testuu 30vnt greitai,tik idomu kaip su hcg butu ar ir patikimi?
Man Shein OT patiko, nes ant jų rašo jautrumą 10 UI, tai tikrai atrodo geri
Dėl hcg nesu tikra
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai