Mammasita parašė:
Mano ciklas toks +- 7 d, bet pagal kalendorių 1 d mmprieš tai aišku dariau irgi, nes praeito nėštumo metu 5 d prieš mm rodė jau, šįkart visi buvo visiškai balti,…
Sveikinimai
Mammasita parašė:
Mano ciklas toks +- 7 d, bet pagal kalendorių 1 d mmprieš tai aišku dariau irgi, nes praeito nėštumo metu 5 d prieš mm rodė jau, šįkart visi buvo visiškai balti,…
Sveikinimai
Gvimore parašė:
Baltut baltutėlis, toliau lauksiu mm![]()
As nepasakyciau kad visiskai baltutelis, man lyg ir nori smezuoti kazkas 🫣
Pupsika parašė:
12DPO gan velyva implantacija, todel ne visada speja isitvirtinti zirniukas 🤷🏻♀️ Nesakau, kad visoms taip. Bet kai man buvo parodes testas tik 14DPO ir domejausi, …
Implantacija 1dpo net nėra įmanoma išvis, nebent ji įvyksta kiaušintakyje (ektopinis). Normaliu atveju, kiaušintakyje apvaisintas kiaušinėlis keliauja iki gimdos ir tik tada implantuojasi. Dažniausiai implantacija vyksta 6-12dpo, tada pradeda gamintis hcg ir nėštumo testai pradeda fiksuoti maždaug 2d po implantacijos, tad visiškai normalu, kad testas pradeda rodyti tik mm dieną, jei implantacija įvyko tarkim 12dpo arba hcg gaminasi lėčiau.
Mammasita parašė:
Man šitas ne kartą melavo
Gvimore parašė:
Baltut baltutėlis, toliau lauksiu mm![]()
Man tai matosi vaiduokliukas🙊
RauDonoji parašė:
Nu pradėkim skirt išsiliejimus-subėgimus dažų, nuo teigiamo testo juostelės...
Neryški nuotrauka tad sunku pasakyt ar teigiamas ar tiesiog išsiliejimas. Geriausia būtų kitą pakartot
Saulyte10 parašė:
Neryški nuotrauka tad sunku pasakyt ar teigiamas ar tiesiog išsiliejimas. Geriausia būtų kitą pakartot
Tai kodėl rašot, jog matot vaiduoklį jei sunku pasakyti ar teigiamas ar išsiliejimas?
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai