Giedrė. parašė:
Oj pats ilgiausias laikas dabar jumslinkiu kad šį kartą jau tikrai būtų jūsų mėnuo
![]()
Neapsikraunu, gana čia tiek save ėst, gyvenimas eina toliau, reikia pamatyt aplink ir kitus gražius dalykus ☺️
Giedrė. parašė:
Oj pats ilgiausias laikas dabar jumslinkiu kad šį kartą jau tikrai būtų jūsų mėnuo
![]()
Neapsikraunu, gana čia tiek save ėst, gyvenimas eina toliau, reikia pamatyt aplink ir kitus gražius dalykus ☺️
Lainė123 parašė:
Labai geras požiūris! Aš dėlioju puzlę vakarais, kad greičiau laikas slinktų
padeda prasiblaškyti
Mano ciklas toks +- 7 d, bet pagal kalendorių 1 d mm
prieš tai aišku dariau irgi, nes praeito nėštumo metu 5 d prieš mm rodė jau, šįkart visi buvo visiškai balti, iki šiandien ryto: biosynex parodė vaiduoklį, bet paskaičiau, kad labai nepatikimi. Po to šitą pabandžiau jau ne su rytiniu, po poros puodelių kavos, nu ir po 3-5 min toks vaizdas. Kaip šitie testai? Aišku kartosiu ryt turbūt dar kito gamintojo, bet jau viltis rūsena

Mammasita parašė:
Mano ciklas toks +- 7 d, bet pagal kalendorių 1 d mmprieš tai aišku dariau irgi, nes praeito nėštumo metu 5 d prieš mm rodė jau, šįkart visi buvo visiškai balti,…
Čia jau labai aiškiai teigiamas💗
Giedrė. parašė:
Labai geras požiūris! Aš dėlioju puzlę vakarais, kad greičiau laikas slinktųpadeda prasiblaškyti
![]()
Reikėjo net 10 mėn, kad tai suvokčiau ☺️
Saulė Danguj parašė:
Nėštumas skaičiuojamas nuo pirmos ciklo dienos. Tai apie 4sav ir gaunas +- tada, kai mm turi prasidėt 🙂
as turejau omeny, kad 4 nestumo savaite ;) mano ciklas labai nereguliarus, ta karta mm pirma diena buvo lapkricio 1, o testas teigiama parode tik gruodzio gale
Mammasita parašė:
Mano ciklas toks +- 7 d, bet pagal kalendorių 1 d mmprieš tai aišku dariau irgi, nes praeito nėštumo metu 5 d prieš mm rodė jau, šįkart visi buvo visiškai balti,…
Patikimi 😊Linkiu ryškėti 🥰
Gvimore parašė:
Baltut baltutėlis, toliau lauksiu mm![]()
Nepasakyciau, kad baltut baltutelis, bet labai tamsi nuotrauka. Kur sviesiau fotografuokit geriau.
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai