Mila13 parašė:
Aš įžiūriu lyg kažką 😊
Ilgai ziurint ir as kazka matau 😅 bet po praejusio menesio kai apsigavau su tais testais, supratau kad ilgai ziuret negalima 😅
Mila13 parašė:
Aš įžiūriu lyg kažką 😊
Ilgai ziurint ir as kazka matau 😅 bet po praejusio menesio kai apsigavau su tais testais, supratau kad ilgai ziuret negalima 😅
gretycke parašė:
Sveikos, damos. Jei šiandien ovuliacijos testas teigiamas, ar geriau mylėtis šiandien ar poryt, norint pastoti? siandien 10 dpo ir testa dariau. Gal aš klystu? Būč…
Jūsų ovuliacijos testas neigiamas, bet nedaug trūksta. Teigiamas testas laikomas kuomet abi juostelės vienodo ryškymo, arba ta arčiau įmerkimo ryškesnė už kitą. Mylėtis patariama piko dieną ir po jo.
DPO- yra dienos po ovuliacijos.
CD-ciklo diena.
gretycke parašė:
Sveikos, damos. Jei šiandien ovuliacijos testas teigiamas, ar geriau mylėtis šiandien ar poryt, norint pastoti? siandien 10 dpo ir testa dariau. Gal aš klystu? Būč…
Laba, pagal ikeltus testus cia dar nera teigiamas, laukite kol juosteles bus vienodo ryskumo arba testine juostele ryskesne uz kontroline. Aisku jau kadangi testai ryskejantys, tai pikas gali buti is sivakar ir ryt, todel darykit nr maziau nei 2 testus per diena kad nepraleisti. Kai sulauksit piko tada ir palankiausia diena myletis, taip pat neblogai uztvirtinti ir sekancia diena po piko, t.y. ovuliacijos diena. Bet jei norit rinktis tik viena diena, mano nuomone per pika didesne tikimybe
gretycke parašė:
Labai neaiski jusu informacija... Siandien darėte ovuliacijos testa? Kelinta ciklo diena?
DPO reiskia dienos po ovuliacijos.
Mano akim tai cia dar nėra teigiamas ovuliacijos testas.
Testinė linija turi buti ryski kaip kontroline ar net ryškesnė. Tuomet buna lh pikas, tai reiskia kad mazdaug per 24val ivykys ovuliacija. Norint pastoti reikia myletis pries ovuliacija ir ovuliacijos diena ir galima uztvirtinimui po ov...
gretycke parašė:
Šiandien yra 10 ciklo diena. Mėnesinės buvo kovo 9–12 d. Mano ciklo diena ilgis 25 dienas. Balandžio 2-3 diena menesine.
Tinkamas laikas mylėtis kas antra vaisingo lango diena ir per ov.... sakome kad jusu ov testas dar neigiamas. Tad mes nezinom kada jusu ov ir negalim pasakyt ar būtent sios dienos yra tos dienos... sulaukite teigiamo testo ir tada dvi dienos bus pacios vertingiausios
GiedreG parašė:
Laba ne, pirmos susilaukem gan greit naturaliai...net nezinojau kad turiu vaisingumo bedu..☺️ todel ir su antru neskubejom..bet kai pradejom planuoti forume paskaic…
Aš jūsų kompanione
tik kad mano tyr idealūs
ir deje...
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai