Rožyte24 parašė:
Aš jūsų kompanionetik kad mano tyr idealūs
ir deje...
Na snd kazka jau rausvo pastebejau, tai gal pasirodys kada neuzilgo 🤞..kiek laiko planuojat jau?
Rožyte24 parašė:
Aš jūsų kompanionetik kad mano tyr idealūs
ir deje...
Na snd kazka jau rausvo pastebejau, tai gal pasirodys kada neuzilgo 🤞..kiek laiko planuojat jau?
GiedreG parašė:
2 m netoli jau kažkur jau bus. Buvom ir pas spec , ir nieko tai neliks ir tik IUI ar IVF
Rožyte24 parašė:
2 m netoli jau kažkur jau bus. Buvom ir pas spec , ir nieko tai neliks ir tik IUI ar IVF
Ir pas abu su vyru tyrimai geri? Pirmo greit susilauket?
Rožyte24 parašė:
Aš pirmojo susilaukiau tik po 3 metų bandymo. Tyrimų nesidarėm jokių, nes jaučiu būtų išjuokę mus, kadangi jauni buvom tuo metu labai. Bet kai nurimom, ir nustojom galvot apie nėštumus, dar plius vyras išejo į kariuomenę, ir covid laikais ne visada pavykdavo kiekvieną savaitgalį grįžinėt, bet kai grįždavo - būdavom labai išsiilgę vienas kito, tai va taip ir užkibo - visai netikėtai.
Dabar irgi spėju bus panaši situacija, labai galvojam, labai norim, o nesigaus nieko 🤷🏻♀️
GiedreG parašė:
Ir pas abu su vyru tyrimai geri? Pirmo greit susilauket?
Pirmas iš pirmų bandymų ,nieko nereikėjo, tai ir neskubejom sakau paaugs bus lengviau o vat kai sugalvojom ir nieko nors pas abiejus tyrimai be nukrypimų
Mila13 parašė:
Aš pirmojo susilaukiau tik po 3 metų bandymo. Tyrimų nesidarėm jokių, nes jaučiu būtų išjuokę mus, kadangi jauni buvom tuo metu labai. Bet kai nurimom, ir nustojom …
Tai va va atrodo nori ir nesigauna
Rožyte24 parašė:
Atėjo mm , ir nesuprantu mažėja ciklo dienų būdavo 28, paskui 26 , šįkart 20gal isauke nes sinusitą stiprų pasigavau
O jūs AMH tyrėtės? Man taip pat sutrumpėję ciklai buvo, kartais tai būna mažo rezervo pasėkmė.. 😊
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai