monikaal parašė:
Sveikos, kaip vertinate tokį testą? Kaip ir įžvelgiu vaiduokliuką, bet sunku patikėti😆 Padėkit suprasti ar tikrai vaiduokliukas, ar jau matau, ką noriu matyti🤭 1 di…
Teigiamas tikrai. Sveikinu! Laukėt vėlavimo?
monikaal parašė:
Sveikos, kaip vertinate tokį testą? Kaip ir įžvelgiu vaiduokliuką, bet sunku patikėti😆 Padėkit suprasti ar tikrai vaiduokliukas, ar jau matau, ką noriu matyti🤭 1 di…
Egleee.. parašė:
Sveikos. 6+3savaitės ginekologė patvirtino nėštumą gimdoje, širdis plaka. Kitas vizitas 10savaičių. Ar dar visko gali būti? Labai nesidžiaugti?
Sveika, jeigu širdis plaka ir nėštumas gimdoje – tai jau labai geras ženklas. Aišku niekada negali žinoti kas gali nutikti, bet ir nereiškia kad būtent taip ir nutiks 😌 Sveikinu! 💐
Puikiausioji parašė:
Ačiū!!💞 Mėnesinių nelaukiu kiekvieną mėnesį, bet jos vis ateina, nors kiekvieną mėnesį vis prisigalvodavau sau simptomų ir vyrui sakiau, kad dabar jau tikrai bus teigiamas testas ir taip metus laiko🤭 Šį kartą visai jokių požymių apie nėštumą nebuvo. Gal tik šiandien ryte, vos prilietus krūtinę kažkaip keistai suskaudo, galvoju ai, turiu dar vieną testą, reikia sugadint. Visai nesitikėjau pamatyti vaiduokliuko, bet labai labai ilgai to laukiau😍 Tik dar vis tiek nerimas yra, kad tikrai viskas būtų gerai, kad išsilaikytų žirniukas ir būtų sveikas🙏🏼
monikaal parašė:
Labai grazus vaiduokliukas🌺 sveikinu🌺🥰
Egleee.. parašė:
Sveikos. 6+3savaitės ginekologė patvirtino nėštumą gimdoje, širdis plaka. Kitas vizitas 10savaičių. Ar dar visko gali būti? Labai nesidžiaugti?
Linkiu visko ko geriausio!
bet būna visko. šidelė plakė, neštumas gimdoje, bet nustojo vystytis 9 sav.
visko buna, bet visuomet reikia galvoti ir nusiteikti pozityviai! neapsikrauto neigiamomis patirtimis ir emocijomis
Žibuoklle parašė:
Laba visoms, ar cia mano vaizduote mato? Ar matosi ir jums? Pradedu galvot, kad man pradejo vaidentis jau tie vaiduokliai 😃
Bent jau aš, tai nieko nematau🤷♀️
laiminga1359 parašė:
Bent jau aš, tai nieko nematau🤷♀️
Vadinas jau man gerokai vaidenasi 😅
Sveikos, man iki numatomu mm 3 dienos, jau testuojuos aisku, nes pries tai su nesivystanciu jau savaite pries rode teigiama☺️
na o dabar lyg balta, nors stebiuosi kokios akys melages, vis i pasamone numeta abejone o gal seseli meta 😂 dar testuosiuos aisku, bet abejoju...
Žibuoklle parašė:
Laba visoms, ar cia mano vaizduote mato? Ar matosi ir jums? Pradedu galvot, kad man pradejo vaidentis jau tie vaiduokliai 😃
Tamsi foto, sunku suprasti.. Kiek dpo?
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai