Nepasiduodanti parašė:
Viskas gerai. Jau pragedėjau ir susitaikiau su betkokia šio ciklo baigtim 🙂
šaunuolė, tu ne viena, mūsų čia daug be brūkšnelių
Nepasiduodanti parašė:
Viskas gerai. Jau pragedėjau ir susitaikiau su betkokia šio ciklo baigtim 🙂
šaunuolė, tu ne viena, mūsų čia daug be brūkšnelių
Lainė123 parašė:
šaunuolė, tu ne viena, mūsų čia daug be brūkšnelių![]()
Tau dar viskas priešakį šitam cikle.🙂
O aš padariau tokį atradimą. Nežinau ar tai kažką reiškia,bet tiesiog pastebėjimas. Šiandien visą rytą plyšo galva. Ir dabar dar truputi skauda. Galop pasimatavau kraujospūdį ir jis bubo gerokai pakiles. Visšutinis 148. To nebuvo jau gal porą mėnesių,net vaistų nebegėriau. Taigi išgėriau vaistų,nusimušau kraujospūdį ir spazmai dingo. Liko lengvas tempimas tik. Gal tik sutapumas,bet vistiek idomus. Kaip viskas organizme susije.
Nepasiduodanti parašė:
Tai suprantu, bet gi neaišku ar bus brukšniukai, žinoma tikiuosi 😊
Nepasiduodanti parašė:
O aš padariau tokį atradimą. Nežinau ar tai kažką reiškia,bet tiesiog pastebėjimas. Šiandien visą rytą plyšo galva. Ir dabar dar truputi skauda. Galop pasimatavau k…
Manau, kad labai nerviniesi, gal dėlto taip
Nepasiduodanti parašė:
Jūs taip nenusiminkite, mes iš vis šį mėnesį negalėjom nieko planuoti dėl tyrimų.viskam savas laikas 🌺
Enrika98 parašė:
Sveikos merginos. Ar panašu į artėjančia ovuliacija? Tokio ryškaus dar nesu mačiusi🫣
Ne specė aš, bet nepanašus dar į teigiamą. O kad artėja, tai bet kokiu atveju artėja.
Saulė Danguj parašė:
Ne specė aš, bet nepanašus dar į teigiamą. O kad artėja, tai bet kokiu atveju artėja.
Kad teigiamas dar tai net nebuvau pagalvojusi😁 kadangi man ovuliacija natūraliai vyksta retai laaabai retai tai nežinau ar išvis verta tuos testukus daryti.🥲