Nepasiduodanti parašė:
Sveika.
Man labai panašiai. Irgi 23 cd ir 9 DPO,ber va šiandien krutinės neskauda,,bet dar…
Pas mane ir krutine nebeskauda, bet vis pilva pamaudzia
Nepasiduodanti parašė:
Sveika.
Man labai panašiai. Irgi 23 cd ir 9 DPO,ber va šiandien krutinės neskauda,,bet dar…
Babydust parašė:
Sakiau nesitestuosiu šiandien, bet mano zodiakas svarstyklės, tai į dieną sprendimai pasikeičia 20 kartų 😂 Viršuj vakar dienos, apačioj šiandienos. Rytojaus palygin…
Nu matosi🥰
Babydust parašė:
Sakiau nesitestuosiu šiandien, bet mano zodiakas svarstyklės, tai į dieną sprendimai pasikeičia 20 kartų 😂 Viršuj vakar dienos, apačioj šiandienos. Rytojaus palygin…
Matau vaiduokliuka, linkiu rysketi❤️
Sandra988888 parašė:
Man šiandien nei krūtinė nei maudimas, o vakar ir tas ir tas buvo, bet šiandien pykina labai, ir miegas labai ima, bet po ov dar tik 5-6d, tai jaučiu šiaip kažkas
Lainė123 parašė:
Man šiandien nei krūtinė nei maudimas, o vakar ir tas ir tas buvo, bet šiandien pykina labai, ir miegas labai ima, bet po ov dar tik 5-6d, tai jaučiu šiaip kažkas…
Hormonai siaucia, man po ov pradejo krutine skaudeti ir pilva mausti , šiandien 8dpo tai krutine nebera jautri , tik pilva maudzia kairi šona
Nepasiduodanti parašė:
Eina sau tos karščio bangos... kaip užmigt...
Aš tai prisižiūrėjau receptu įdarytų kiaušų, sugalvojau sunaudot paskutiniuosius su džiovintais pomidorais/pelėsiniu sūriu/helmansu , tai paragavau vieną, galvoju kad eisiu pavemt kaip šlykštu. Galvojau bus skanu tai apsišoviau baisiai🤢 tai dabar neaišku kaip užmigsiu, jeigu sustos skrandis eisiu vaistų ieškoti.
O šiaip tai 3cd, savijauta normali, uzmust vyro nenoriu, priešingai laukiu kada dar uz savaiteles galesiu ji pradet kankint 😃😃
GretaC parašė:
Aš tai prisižiūrėjau receptu įdarytų kiaušų, sugalvojau sunaudot paskutiniuosius su džiovintais pomidorais/pelėsiniu sūriu/helmansu , tai paragavau vieną, galvoju k…
Kažkodėl ir neskamba skaniai 😁 nors visus šiuos ingridijentus labai mėgstu 😁
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai