taškas. parašė:
Laukiu berniuko, rizikos nėra kaip ir.. Ji viskam 1:10000.
Woohoo!!! Sveikinu
kazin ar kita gine butu aukojus savo laika del 1 is 100 pacienciu. Ma la diec
taškas. parašė:
Laukiu berniuko, rizikos nėra kaip ir.. Ji viskam 1:10000.
Woohoo!!! Sveikinu
kazin ar kita gine butu aukojus savo laika del 1 is 100 pacienciu. Ma la diec
genet parašė:
Prisipili druskos i sena (svaria) kojine, uzrisi, ja pakaitini ant kokios keptuves ir ta silta kojne uzsidek ant kaklo apsivyniavus skarele. Man ziauriai padedavo ?…
as sakiau su snapsu darysiuosi mama man mazai taip darydavo,ant vatos stopke snabes biski su siltu vandenuku skiesta uzsidedi ir apsivynioji saliku per nakti ryte atsikeldavau sveikutele tai mazu ir didelei pades?jei ne tai ryt druska desiu....bet tai blem kaip ziauriai skauda o nei ciulpemu jokiu kaip tycia neturiu namie?♀️
Bianka parašė:
Va, ką tik su dukra tokį pat iškepėmsugundei
dabar visi kemša
![]()
mano ir toks pats gavosi visi sake skanus o as nuryt negaliu?
xxxxxxxxxxx1 parašė:
as sakiau su snapsu darysiuosi mama man mazai taip darydavo,ant vatos stopke snabes biski su siltu vandenuku skiesta uzsidedi ir apsivynioji saliku per nakti ryte a…
A ko?
Bianka parašė:
A ko?![]()
ba net seiliu negaliu nuryt kaip skauda tai ka jau kalbet apie pyraga?blem va prisipyliau vonia su arbatmedzio aliejum pasigarint tada eisiu karsto pieno su medum,kompreso ir i lova?♀️ su vyru zinutem susirasineju nes negaliu kalbet tai ar normalu??
Bianka parašė:
A ko?![]()
jaudinies pries rytojaus testa??
xxxxxxxxxxx1 parašė:
jaudinies pries rytojaus testa??
O tu?
TheHappiest parašė:
O tu?![]()
o as dar ne? bet termometra isikist lb noriu???
_BurBė_ parašė:
https://sveikata.lrytas.lt/medicinos-zinios/2018/03/19/news/seimas-rengia-dar-viena-draudima-sisyk-moterims-5274818/![]()
Gal jie nori paauginti vaika su sunkiom patalogijom bent para laiko juo pasirupinti,atsoktu fantazija kazka drausti....kai retu visokiu ligu daugeja,ju diagnostika perinataline gereja,kai galima isvengti vaisiaus su sunkiom patologijom,ligom,jie nori viska uzdrausti.....niekas neisivaizduoja ka reiskia auginti vaika,uz kurio gyvybe reikia kovoti kasdien,kai vaikas su daugybe aparatu guli....suprantu abortas nera gerai,bet tokiais atvejais turi buti teise rinktis...
ivetamikulskaite parašė:
Gal jie nori paauginti vaika su sunkiom patalogijom bent para laiko juo pasirupinti,atsoktu fantazija kazka drausti....kai retu visokiu ligu daugeja,ju diagnostika …
pritariu,o jei jau abortus draudzia tai tada ir sexa tegu draudzia nes nu neturi zmogus net i savo kuna teisiu tai kas toliau gali but?ar cia tipo patys kalti jei vaisius neatitinka normu....o stervos paramas visas taip spaudzia kad tuoj reiks patiem susimoket kai gims vaikas...dievazi nu atejai nusovei ir nuejai...gal nei i kalejma nesudintu uz tokius dalbajobus nesikeikiant...
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai