2020.07.29 17:47 (prieš 5 m.)
Missy parašė:
Aš viena privačioj☺️ kaip kam geriau. Man noris atsipalaiduot, nuogai pagulėt, ir šiaip plačiai išsiskleist po visą erdvę😅 Džiaugiuos kad viena😎
Dėl tos išsiplėtimo erdvės...
Aš gulėjau viena 1,5 sav. Tai buvo smagu, kad nereikėjo dalintis erdve. Bet va atėjo viena budinti ir pradėjo bambėti, kad aš daiktus turiu laikyti tik savo spintelėje, kita turi likti tuščia. Ir taip dvi dienas (kiek tik ji budėjo per tą laiką) ji vis bambėjo, kad aš nesilaikai tvarkos... Vandens buteliuką pasistačiau, nes dešinėj pusėj būdavo statoma lašalinė, todėl atsigert man būdavo lengviau nuo kairės spintelės, kur nebūdavo prikabinėta visokių šlangučių ir lankstyt kairę ranką kai siekiu vandens (be kateterio buvo lengviau) - tai nepraleido progos vėl užsibambėti... Nors niekam iki jos niekas neužkliuvo. O jai vis kažkas negerai būdavo. Nors tiek vaistus, tiek maistą atnešdavo ir ne ant man skirtos spintelės padėdavo kitos darbuotojos.
Taip gal buvo smagu, kad ramiai galėju vakare vaikščioti pusnuogė kol viską susitvarkydavau. Buvo gera pabūti tylumoje ramumoje.
Bet po 1,5 sav. pasijutau kaip kalėjime. Ir kai jau po gimdymo paguldė su kita moterimi - apsidžiaugiau, kad jau galėsiu gyvai pabendrauti. Ir patogu buvo, kad einant į dušą - viena kitos leliuką prižvelgdavome.
Aišku, čia svarbu, kad kaimynė būtų normali ir nebūtų knarkimo l bei leliukas nebūtų verksnys. Nes tada tokia kompanija būtų tikra kančia.