rasuole75 parašė:
sveikinu matuka,tokia graziu skaiciu![]()
![]()
![]()
![]()
sveika kaip tavo sveikatele, ar atsigavai truputi ?
rasuole75 parašė:
sveikinu matuka,tokia graziu skaiciu![]()
![]()
![]()
![]()
sveika kaip tavo sveikatele, ar atsigavai truputi ?
Raminta 24 parašė:
sveika kaip tavo sveikatele, ar atsigavai truputi ?![]()
sveika,oj jau as senai atsigavus
kaip net negimdzius jauciuos
energijos esu pilna net nera kur isliet
kaip tavo savijauta?
rasuole75 parašė:
sveika,oj jau as senai atsigavuskaip net negimdzius jauciuos
energijos esu pilna net nera kur isliet
![]()
kaip tavo savijauta?
kamuojuos su tuo darbu jau nebegaliu nuo darbo vos ne kiekviena diena pilva skauda dar tas kruta arobika sokineja
greitasias kvieciu tai dirza nesioju tai truputi lengviau [o kai isikvieciau greitaja tai sake kad negalima man vaiksciot ir svoriu tampyti
]o taip laukiu nesulaukiu rugsejo kada atostogu iseisiu ir i dekreta is karto
tai gerai kad tik rytais padirbu kelias valandas ir visa diena lovoj glineju... tai vyras tik paskui sokineja mane kai gryzta is darbo
Raminta 24 parašė:
kamuojuos su tuo darbu jau nebegaliu nuo darbo vos ne kiekviena diena pilva skauda dar tas kruta arobika sokinejagreitasias kvieciu tai dirza nesioju tai truputi lengviau [o kai isikvieciau greitaja tai sake kad negalima man vaiksciot ir svoriu tampyti
]o taip laukiu nesulaukiu rugsejo kada atostogu iseisiu ir i dekreta is kartotai gerai kad tik rytais padirbu kelias valandas ir visa diena lovoj glineju... tai vyras tik paskui sokineja mane kai gryzta is darbo
![]()
na nebedaug beliko tau iki dekreto nors tiek gerai
gerai,kad vyras supratingas ir rupestingas
rasuole75 parašė:
na nebedaug beliko tau iki dekreto nors tiek geraigerai,kad vyras supratingas ir rupestingas
![]()
:)</blockquotai jau taip
jai ne jis buciau prazuvus
pirmadieni eisiu pas gydytoja tikiuosi greitai apskaiciuos kada prasideda dekretas nes darbas jau reikalauja kad galeciau ilsetis ir lepintis abudu poilsiu
![]()
Raminta 24 parašė:
jei tau labai sunku prasyk daktares biliotenio ,nes tavo darbas vistiek reikalaujantis daug vaiksciojimo
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai