2016.06.02 23:27 (prieš 9 m.)
Joly22 parašė:
Bet tie pirmo lygio tai dažnai taip nieko gero. Mano draugė dabar pastojo. Mažeikiuose nuėjo, pažiūrėjo echo. Tipo viskas OK. Aš ją prikalbejau i mvk atvažiuoti nes…
MAN irgi Kq
Joly22 parašė:
Bet tie pirmo lygio tai dažnai taip nieko gero. Mano draugė dabar pastojo. Mažeikiuose nuėjo, pažiūrėjo echo. Tipo viskas OK. Aš ją prikalbejau i mvk atvažiuoti nes…
Man irgi baisu, todel einu pas tuos kuriais pasitikiu ir gerbiu. Nors turbut apie visus gydytojus rastume ivairiu atsiliepimu. As asmeniskai lankausi kas Kazlauskiene, vienos sako kad nemaloni, ar dar kokia. Bet man ji svelni kaip angelas. Ji uz vizitus neima is manes ne cento, todel labai noreciau kai pagimdysiu kazkuom atsidekoti, bet niekaip nesugalvoju kuom. Pinigu ji neims is manes.
O Malinauskiene (as ja vadinu Malvina) tai oi oi.... nepatinka ir man ji. Tikrai nelabai taktiska moteriska, esam susikirtusios nuomoniu nesutapime. Jei duosi jai pinigo, bus svelni kaip avele, bet negaus kapeikos, busi isvadinta kuom dar negirdejusi. Nezinau kaip ji kaip akusere-ginekoge, bet kaip ginekologe-chirurge as nesikreipciau i tokia operacijai