Santii parašė:
O kaip kitaip?![]()
As valiau su servetelem nes buvau daug siuta judejau vos vos buvau viena todel nerizikavau plauti po kranu
Architektų g. 77, ŠiauliaiSantii parašė:
O kaip kitaip?![]()
As valiau su servetelem nes buvau daug siuta judejau vos vos buvau viena todel nerizikavau plauti po kranu
coliuke82 parašė:
o kodel negalima dregnu serveteliu naudoti?![]()
Pati gi nesiprausiat su servetelem
nieko nera geriau uz vandenuka
coliuke82 parašė:
o kodel negalima dregnu serveteliu naudoti?![]()
Nes su jomis galit per daug išsausinti rurytėz odelę ir taip gali ji užsidegti o tada mažučiams labai skauda.
Santii parašė:
As manau dar bijosiu taip i rankas paimti,o dar plauti ruriuka po kriaukle,net baisu pagalvoti:/ bet aciu uz patarima,dregnu serveteliu turesiu,bet ju akivaizdziai…
Kai būsite po gimdymo visko klauskit sesučių kaip ką daryti. Kai ateis ryte apžiūrėti rodys kaip reikia išvalinėt raukšlytes kaip akytes valyti. O dėl to kaip paimti į rankas ir nuplauti ruryte paprašykite kad parodytų. Kai parodo tada ir pačiai drąsiau bus
visko klauskite nes tai labai svarbi info
Santii parašė:
Niu,vistiek jeigu pakakos norisi su kazkuo nusluostyti,kad galetum ismesti.su sausomis servetelemis kazi ar gerai ten issivalys.nemanau,kad su vystikliukais kakuti …
Palatose yra kriaukles, kuriuose puikiai leliukam uzpakaliukus galima nuolaut
spes dar tie leliukai tu chemiju gaut, tai meskit tas dregmas servetkas i sona
jei bijosi leliuka pasiimt ant ranku ir po kriaukle plaut, tai daryk taip: vezkis i ligonine kosmetones vatos diskeliu ir atskira puodeli. I puodeli isipilk vandenuko silto ir pasistatyk ant stalo. Susivilgyk vatos diskeli ir kuo puikiausiai apiplausi uzpakaliuka
as taip ir namie valau, ka po kriaukle nereiktu nesiot, nes baisiai malasi ant ranku
Santii parašė:
Niu,vistiek jeigu pakakos norisi su kazkuo nusluostyti,kad galetum ismesti.su sausomis servetelemis kazi ar gerai ten issivalys.nemanau,kad su vystikliukais kakuti …
Suslapinti paprastas serveteles su vandeniu
o daugiau viską pasakė. Jums irgi duos ir naktinių ir palučių, galėsit naudotis
Santii parašė:
As manau dar bijosiu taip i rankas paimti,o dar plauti ruriuka po kriaukle,net baisu pagalvoti:/ bet aciu uz patarima,dregnu serveteliu turesiu,bet ju akivaizdziai…
Galima su tom servetelem naudotis, gavau is gines sarasa ka pasiimti i gimdymo namus, buvo net parasytos dregnos serveteles. Ne viena drauge nesenai gimde, turejo, vale ir niekas nedraude. Pati pirmagimi valiau su servetelem, po kranu kisau kai pradejo galvyte laikyti. Nesuprantu, kas cia sugalvojo, kad negalima
![]() |
3 m. 9 mėn. |
![]() |
tevu-darzelis.lt 15 m. 11 mėn. |
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/siauliu-moters-ir-vaiko-klinika-1
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai